Eπεισοδιακό το φετινό πάρτι των Μηχανολόγων Βόλου με χιλιάδες συμμετοχές: Δεκάδες στα Επείγοντα λόγω μέθης * Κουκουλοφόροι έκλεψαν τις εισπράξεις [photos]

FILE PHOTO: Το πάρτι των ΜΗΧ-ΜΗΧ αποτελεί πλέον θεσμό στον Βόλο και φέτος εκτιμάται ότι είχαν έλαβαν μέρος πάνω από 12.000 άτομα. Screenshot via YouTube@ThanasisKefalas




Την είσπραξη του ταμείου, από το πάρτι των Μηχανολόγων-Μηχανικών του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με χιλιάδες συμμετέχοντες, έκλεψαν σήμερα το πρωί κουκουλοφόροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γίνεται αναφορά και για απειλή με όπλο ώστε να δοθεί η είσπραξη.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Κοσμήτορας Γιώργος Σταμούλης από τους φύλακες του κτιρίου. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Ασφάλεια Βόλου, η οποία διεξάγει την έρευνα, ενώ ήδη η σήμανση έχει ξεκινήσει το έργο της έρευνας.

Ωστόσο, επίσημο δελτίο από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας δεν έχει εκδοθεί, αλλά η ΕΡΤ μίλησε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο και Κοσμήτορα Γιώργο Σταμούλη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

  • Ερωτηθείς αν όντως το πάρτι διοργανώθηκε από τους φοιτητές του Τμήματος, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι πολυπληθής ομάδα φοιτητών υπέβαλε το αίτημα και η άδεια δόθηκε στους φοιτητές.

Το γεγονός της κλοπής, καθώς και οι συνέπειες του πάρτι, με τους δεκάδες νέους ανθρώπους να χρειάζονται πρώτες βοήθειες λόγω μέθης, προβληματίζει και σίγουρα θα απασχολήσει την Πρυτανεία, όταν εν τέλει ολοκληρωθεί και το κομμάτι της έρευνας.

Από το πάρτι κατά δεκάδες στα Επείγοντα

Περίπου 70 άτομα διακομίστηκαν μέχρι και τις 8 το πρωί στο Νοσοκομείο του Βόλου για νοσηλεία λόγω μέθης. Όλοι συμμετείχαν στο πάρτι του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο θεατράκι του Πανεπιστημίου στο Πεδίο του Άρεως.

Το πάρτι αποτελεί πλέον θεσμό και σε αυτό συμμετέχουν χιλιάδες φοιτητές που έρχονται και από άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ μέχρι και τις 8π.μ. τα ασθενοφόρα μετέφεραν άτομα που είχαν καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και έπρεπε να διακομιστούν για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου που γνώριζε το τι είχε να αντιμετωπίσει είχε τεθεί σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει αυτά τα περιστατικά μέθης. Πέραν των περιστατικών μέθης υπήρξαν και περιπτώσεις μικροτραυματισμών από πτώσεις.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

 

Με καλεσμένους 8.000 νέους το πάρτι των Μηχανολόγων Mηχανικών στο Βόλο: Δεκάδες στο νοσοκομείο λόγω μέθης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: