«Εμφανίστηκε» ο αγοραστής των τριών ελληνικών ξενοδοχείων στο Βαρώσι: Υπέβαλε αίτηση στην δήθεν «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»

File Photo: Φωτογραφία από την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΚΥΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Αίτηση στην «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπέβαλε χθες ο παρουσιαζόμενος ως αγοραστής των τριών ξενοδοχείων στο Βαρώσι, γράφει σήμερα η Γενί Μπακίς.

Η εφημερίδα, που αποκάλυψε το θέμα την περασμένη Παρασκευή, σήμερα, υπό τον τίτλο «Έγινε αίτηση στην επιτροπή ακίνητης περιουσίας», δημοσιεύει το σχετικό έγγραφο που υποβλήθηκε από τον Τ/κ επιχειρηματία – όπως γράφει– με βάση τον δήθεν «νόμο» 13/2008. Στο έγγραφο αναγράφονται οι διευθύνσεις των ακινήτων, αλλά έχουν σβηστεί τα ονόματα των ιδιοκτητών τους.

Η Γενί Μπακίς υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τα ξενοδοχεία Cleo, Golden Seaside, Aegean και δύο ορόφους πολυκατοικίας. Υπενθυμίζει επίσης ότι ο Τ/κ επιχειρηματίας έχει πει πως εάν δεν υπάρξει κάποιο εμπόδιο, σε δύο μήνες θα αρχίσει να δέχεται προκρατήσεις για αυτά τα ξενοδοχεία για το 2025.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, μέσω του Φιλελεύθερου

Χριστοδουλίδης για συζήτηση με Μακρόν: Η Γαλλία θα στηρίξει την πρωταγωνιστική εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό * Συζητήσαμε ονόματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: