Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες: Πού ψηφίζουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνομιλεί με την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού, κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, Παρασκευή 19 Μαΐου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της κάλπης των εκλογών 2023, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ετοιμάζονται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ψηφίσει στις 12:00 στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 361 ΕΤ, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς (Ολυμπιονικών 2 & Πλατεία Πολιτείας).

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:30 στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, Χιλιανδαρίου 2-4, Κυψέλη, Αθήνα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10:00 στο 152ο εκλογικό τμήμα του δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο 195 ΕΤ, στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, (Κανάρη 40).

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1072 ΕΤ, στο 2o δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου (Αχιλλέως 34).

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στο 375 ΕΤ, που βρίσκεται στο 1ο δημοτικό σχολείο Παναοράματος της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ertnews

Η παραδοσιακή συνάντηση με τους δημοσιογράφους για τους πολιτικούς αρχηγούς: Ωρες χαλάρωσης και περισυλλογής πριν ανοίξουν οι κάλπες [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: