Ακούστηκε από τον Στρόβολο μέχρι τα Λατσιά, προάστεια της Λευκωσίας: Ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε την πρωτεύουσα της Κύπρου




Ισχυρή έκρηξη ξύπνησε την πρωτεύουσα της Κύπρου, Λευκωσία, γύρω στις 12:10 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αυτή την ώρα περίπολα τη Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες εντός της Λευκωσίας για να διαπιστωθεί τι προκάλεσε την έκρηξη, αφού δεν λήφθηκε όποιαδήποτε καταγγελία για έκρηξη βόμβας σε όποιοδήποτε σημείο.

Η έκρηξη ακούστηκε σε πολλές περιοχές της Λευκωσίας. Αναγνώστες του καναλιού OMEGA έστειλαν μηνύματα ενημερώνοντας ότι η έκρηξη ακούστηκε ιδιαίτερα δυνατά στον Στρόβολο, στν Αγλαντζιά, στον Άγιο Δομέτιο και στα Λατσιά.

Πρόκειται για περιοχές που κάποιες δεν γειτνιάζουν μεταξύ τους και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος της έκρηξης.

Σύμφωνα με το κανάλι Άλφα:

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα όταν ακούστηκε ισχυρός κρότος, «σηκώνοντας στο πόδι» αρκετές περιοχές της πρωτεύουσας.

Περίπολα της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάτι για την ώρα.

Σημειώνεται ότι ο κρότος έγινε αντιληπτός από πολίτες σε Στρόβολο, Αγλαντζιά, Παλλουριώτισσα, Καϊμακλί και άλλες περιοχές της Λευκωσίας.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: