Wham! Aποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για τους θρύλους της δεκαετίας του ‘ 80 στο Netflix: Για τα 40 χρόνια από το πρώτο τους άλμπουμ [videos]

FILE PHOTO: Οι θρύλοι της δεκαετίας του ΄80, Wham!, Τζορτζ Μάικλ και Άντριου Ρίτζλεϊ. Screenshot via YouTube




Ο ‘Αντριου Ρίντζλεϊ, το άλλο μισό των θρυλικών Wham, εργάζεται πάνω σ΄ ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ.

Το νέο ντοκιμαντέρ για το εμβληματικό δίδυμο της δεκαετίας του ’80 Wham! πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix αυτό το καλοκαίρι.

Η ταινία θα επικεντρώνεται γύρω από τον Τζορτζ Μάικλ και τον Άντριου Ρίτζλεϊ που κυριάρχησαν στα charts με επιτυχίες όπως το Club Tropicana, το Wake Me Up Before You Go Go και το I’m Your Man.

Παρότι το δίδυμο έφτασε στο αποκορύφωμα της επιτυχίας του τη δεκαετία του ογδόντα, η μουσική τους έχει επιβιώσει στη δοκιμασία του χρόνου, με το θρυλικό πλέον Last Christmas να μην σταματά να παίζεται κάθε Χριστούγεννα.

  • Σε παραγωγή των Τζον Μπάτσεκ και Σιμόν Χάλφον το ντοκιμαντέρ θα ξετυλίξει την εκπληκτική τους ιστορία μέσω ενός σπάνιου υλικού από το προσωπικό αρχείο των δύο καλλιτεχνών ξεκινώντας απ’ το ξεκίνημα των δυο συμμαθητών από το 1982 μέχρι την αποχαιρετιστήρια συναυλία που έδωσαν μπροστά σε 72.000 θαυμαστές το 1986 στο Λονδίνο.

Μια προωθητική δημοσίευση του ντοκιμαντέρ, αναφέρει:

«Το 1982, οι καλύτεροι φίλοι και ακόμα έφηβοι – Τζορτζ Μάικλ και Άντριου Ρίτζλεϊ ως Wham! βάλθηκε να κατακτήσει τον κόσμο. Tον Ιούνιο του 1986 έπαιξαν την τελευταία τους συναυλία στο Wembley έχοντας κάνει ακριβώς αυτό. Τώρα, για πρώτη φορά, διηγούνται οι ίδιοι την εκπληκτική ιστορίας αυτών των τεσσάρων χρόνων που  κυριάρχησαν στα charts σε όλο τον κόσμο με διαχρονικά και κλασικά ποπ τραγούδια».

Δύο μέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, με τίτλο, «Wham! The Singles: Echoes From The Edge Of Heaven» από την Sony Music.

 

Σύμφωνα με την Dailymail το συγκρότημα πούλησε σχεδόν 20 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων που ήταν μαζί.

Διαλύθηκε το 1986 με τον Τζορτζ Μάικλ να ακολουθεί σόλο καριέρα και τον ‘Αντριου Ρίντζλεϊ να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Κρις Σμιθ (Chris Smith) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου από το Netflix.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Έιμι Γουαϊνχάουζ: Τα προσωπικά ημερολόγια και οι χειρόγραφοι στίχοι της στο νέο βιβλίο «Amy Winehouse: In Her Words»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: