Το Σάββατο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητσοτάκης για την προκήρυξη εκλογών: Ο Σκέρτσος αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος

FILE PHOTO: Από προηγούμενη συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, στο Προεδρικό Μέγαρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ




To προσεχές Σάββατο, 22 Απριλίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προκειμένου να ζητήσει και επίσημα την προκήρυξη των εκλογών, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την τελευταία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

  • Ο κ. Οικονόμου έκανε επίσης γνωστό ότι ενόψει των εκλογών και έως τις 21 Μαϊου τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

“Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα απαντώ με ειλικρίνεια και σεβασμό και θέλω να πιστεύω ότι έκανα πράξη τη δέσμευση μου αυτή”.

Τέλος, ο κ. Οικονόμου υπενθύμισε ότι την προσεχή Κυριακή ξεκινούν οι περιορισμοί που αφορούν στις εμφανίσεις στα ΜΜΕ των υποψηφίων βουλευτών με σταυρό προτίμησης στις εκλογές και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λοβέρδος για υπόθεση Γεωργούλη: Ξέρουμε το όνομα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που διέρρευσε το όνομα της Χρονοπούλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: