Το καλοκαίρι θα γίνει θρήνος αν δεν ληφθούν μέτρα: Σε δύο μέρες δύο νεκροί οδηγοί με ηλεκτρικά πατίνια στις Κυκλάδες

File Photo:Τουρίστες στέκονται μπροστά από ηλεκτρικά πατίνια στο κέντρο της Αθήνας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ,




Δύο θανατηφόρα δυστυχήματα σε δύο μέρες στις Κυκλάδες όταν οδηγοί ηλεκτρικού πατινιού παρασύρθηκαν από ιδιωτικά οχήματα

Αναλυτικά

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 10 στο νησί της Πάρου, όταν ένας 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία παρέσυρε ένα νέο άνθρωπο ηλικίας 26 ετών, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο. Ο νεαρός Έλληνας οδηγός της ηλεκτρινού πατινιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού αλλα τελικά δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή καταλήγοντας λίγο μετά τις 17:00.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Η τελευταία βόλτα έμελλε να είναι για ένα 42χρονο που οδηγούσε ηλεκτρονικό πατίνι ο οποίος παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου τραυματίζοντας τον θανάσιμα στη Μύκονο

Πιο αναλυτικά, την 16-04-2023/22.50’ στην επαρχ. οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου, Ι.Χ.Ε.
αυτοκίνητο οδηγούμενο από 22χρονο αλλοδαπό συγκρούσθηκε με ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ημεδαπού.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Με πληροφορίες από cyclades24.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Συμμορία λήστεψε 23χρονο στη Γλυφάδα: Ανήλικοι οι δύο εκ των τεσσάρων δραστών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: