Τερτίπια -θεατρικά κόλπα Κασιδιάρη: Εμφανίσθηκε σε δίκη ήσσονος σημασίας για να ικανοποιήσει τους κλακαδόρους με την αθώωση του

FILE PHOTO: Ο πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Ηλιόπουλος για υπόθεση υποκίνησης ρατσιστικού μίσους, μια υπόθεση ήσσονος σημασίας. Στην πρόταση της η εισαγγελέας ανέφερε ότι δεν προέκυψε ενοχή του Κασιδιάρη από δηλώσεις, ενώ ο συνήγορος του ανέφερε ότι τέτοιες φράσεις έχουν ειπωθεί απο το σύνολο του κοινοβουλευτικού κόσμου εναντίον του Ερντογάν.

Αποχώρησε ο Ηλιας Κασιδιάρης εν μέσω επευφημιών από υποστηρικτές του. Καθόλου τυχαία η επιλογή του καταδικασμένου ως διευθυντή εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη να εμφανιστεί στη δίκη που δικάζεται μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, επίσης καταδικασμένους ως διευθυντή και μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Η δίκη προέκυψε μετά από μήνυση του Παναγιώτη Δημητρά, του επικεφαλής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι. Oι τρεις καταδικασμένοι είχαν αποκαλέσει μέσα στη Βουλή το 2018 μειονοτικούς βουλευτές ως «Τούρκους πράκτορες».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επέλεξε να εμφανιστεί σε μία δίκη που δικάζεται για πλημμεληματική κατηγορία και όχι στην κύρια δίκη, αυτή της Χρυσής Αυγής που δικάζεται για εγκληματική οργάνωση και έχει καταδικαστεί ήδη ως διευθυντής της σε πρώτο βαθμό.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου: Φασιστική ενέργεια θρασύδειλων τραμπούκων καταγγέλλει η ΝΔ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: