Super Mario Bros: Σπάει τα ταμία η ταινία που “έθαψαν” οι κριτικοί – Καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο [videos]

FILE PHOTO: Η οικογενειακή ταινία – η δεύτερη έκδοση του Χόλυγουντ του επιτυχημένου παιχνιδιού Nintendo – έκοψε 377 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο τις πρώτες πέντε ημέρες της κυκλοφορίας της. Screenshot via YouTube/Illumination




Η νέα ταινία Super Mario Bros έχει σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων, σημειώνοντας την πιο επιτυχημένη “πρώτη”  όλων των εποχών για ταινία κινουμένων σχεδίων.

Η οικογενειακή ταινία – η δεύτερη έκδοση του Χόλυγουντ του επιτυχημένου παιχνιδιού Nintendo – έκοψε 377 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο τις πρώτες πέντε ημέρες της κυκλοφορίας της.

Έτσι, ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ των 358 εκατομμυρίων δολαρίων που κατείχε το Frozen 2.

«Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί», σημείωσε ο αναλυτής Ντέιβιντ Α Γκρος, ο οποίος είπε ότι «θα είναι εύκολα η #1 ταινία του 2023».

Στην ταινία The Super Mario Bros, η φωνή του ΄μυσυακοφόρου Ιταλού υδραυλικού ανήκει στον Κρις Πρατ.

Πολλοί κριτικοί δεν είχαν εντυπωσιαστεί από την ταινία με τον Johnny Oleksinski της New York Post να λέει ότι είναι «ένα ακόμη άψυχο τέχνασμα για να μας πουλάνε εμπορεύματα» και ο Peter Bradshaw του The Guardian να το αποκαλεί «κουραστικό και επίπεδο από κάθε άποψη».

Ωστόσο, πολλοί θαυμαστές φαίνεται να διαφωνούν, καθώς το σκορ των κριτικών στο Rotten Tomatoes στο 56% επισκιάζεται από το σκορ 96% του κοινού.

Ακόμη και ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter ότι «οι κριτικοί είναι τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα!».

Η ταινία έσπασε κι άλλα ρεκόρ, μεταξύ των οποίων την καλύτερη πρώτη προβολή ταινίας που βασίζεται σε βιντεοπαιχνίδι και την καλύτερη πρώτη  του 2023 μέχρι στιγμής,.

Με πληροφορίες από BBC

Η «άβολη επανένωση» της Κέιτ Μίντλεντον με Χάρι και Μέγκαν μετά το θάνατο της Ελισάβετ: Φως στα παρασκήνια από ένα νέο βιβλίο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: