Συνελήφθη στο Κολωνάκι ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν: Για βιασμό ανήλικης

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Ολυμπιακού Χάμες Ροντρίγκες (Δ) με την μπάλα στην κατοχή του απέναντι στον τερματοφύλακα του Βόλου Μπορίς Κλέιμαν (Α) κατά τη διάρκεια του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο Βόλο, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Αλλοδαπός ποδοσφαιριστής ομάδας της Super League συνελήφθη τα ξημερώματα, έπειτα από μήνυση κοπέλας από το Βέλγιο, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της, μέσα σε μπαρ, στο Κολωνάκι.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, έπειτα από επεισόδιο στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας, στο οποίο συμμετείχαν πέντε αλλοδαποί και ένας Ελληνας, προσήχθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Ακολούθησε η καταγγελία της 18χρονης για τον έναν από τους προσαχθέντες, σύμφωνα με την οποία ασέλγησε σε βάρος της μέσα σε μπαρ όπου διασκέδαζε με φίλους τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ποδοσφαιριστής.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Λίγη ώρα αργότερα, από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθυνών ασκήθηκε δίωξη  κατά του  ποδοσφαιριστή  για τα εξής αδικήματα:

  • Βιασμός χωρίς συναίνεση
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε  σε  ανακριτή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ:

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της σύλληψης, η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι διακόπτει το συμβόλαιό της τόσο με τον Κλέιμαν όσο και με τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο επεισόδιο στο Κολωνάκι.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Υπόθεση «μεθυσμένοι διαιτητές»: Οι δύο επιβάτες του επεισοδίου διηγούνται το απίστευτο σκηνικό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: