Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πήγε στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα: Πάφος εναντίον Ομόνοιας για το Κύπελλο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο γήπεδο με φίλους του. Φωτογραφία Φιλελεύθερος




Στην παρουσία του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη διεξάγεται ο ημιτελικός αγώνας κυπέλλου, ανάμεσα στην Πάφος FC και την Ομόνοια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Goal.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι δηλωμένος υποστηρικτής της παφιακής ομάδας και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Εκλεκτός φιλουξενούμενος του Νίκου Χριστοδουλίδη είναι ο Κύπριος μεγιστάνας, Τζον Χριστοδούλου. Ο ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation, είναι φανατικός οπαδός της Ομόνοιας και μάλιστα στο πρόσφατο παρελθόν έδειξε ενδιαφέρον για να εμπλακεί στα διοικητικά των πρασίνων.

Οπότε έχει την ευκαιρία παρακολουθεί από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και συχνά εκφράζει τη συμπάθεια του για την Ομόνοια μέσω αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Mαζί με τον Πρόεδρο βρίσκονται επίσης οι Ρόμαν Ντουμόφ, Σεργκέι Λομάκιν και Χρίστος Πουλλαϊδης.

Η Πάφος FC και η Ομόνοια, έμειναν στο 1-1 στο «Στέλιος Κυριακίδης», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola. Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό αγώνα του ΓΣΠ, στις 26 Απριλίου.

Ο Λοΐζος Λοΐζου άνοιξε το σκορ στο 5’ για τους πράσινους, με τον Ζάιρο να ισοφαρίζει στο 90’+2. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες (Ναμ 32’ / Ανσαριφάρντ 19’). Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση λόγω αποβολής του Ρομάν Μπέζους στο 84′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Λευκωσία και Κάιρο θα προχωρήσουν από κοινού στην εκμετάλλευση των φυσικών τους πόρων, συμφώνησαν Χριστοδουλίδης και αλ Σίσι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: