Ο ναζί Ηλίας Κασιδιάρης και η «έγκλειστη» προπαγάνδα: Η χαύνωση συνεχίζεται για την εγκληματική οργάνωση

FILE PHOTO: Ο πρώην βουλευτής της εγκληματικής οργάνωσης, νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ο πειθαρχικός έλεγχος που διατάχθηκε σήμερα με αφορμή το γεγονός ότι ο έγκλειστος Κασιδιάρης συνεχίζει να διακινεί τα διάφορα κηρύγματά του (και των ομοϊδεατών του) μέσα από τη φυλακή, είναι ένα κωμικά αργοπορημένο μέτρο.

Υποτίθεται ότι από τον Οκτωβριο του 2021 είχαν ληφθεί μέτρα ώστε να απαγορευθεί η επικοινωνία του Ηλία Κασιδιάρη με οποιονδήποτε άτομο πέραν των συγγενών του και του δικηγόρου του, έτσι ώστε να μπει φρένο στα όσα εξέπεμπε μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

Ωστόσο φτάσαμε στον Φεβρουάριο του 2022 και ο Κασιδιάρης συνέχιζε να προμοτάρει την πολιτική του «ατζέντα» περίπου σαν να βρισκόταν καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού του.

Είναι προφανές ότι ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της Χ.Α. έχει σταθερούς και πιστούς συνεργούς που λειτουργούν ως «επικοινωνιολόγοι» του με τον έξω κόσμο.

Θα εντοπιστούν ή θα συνεχίσουμε να παριστάνουμε τους έκπληκτους;

Η Hellas Journal προειδοποιούσε ήδη από πέρυσι πόσο επικίνδυνη είναι η αμεριμνησία και η μαζική χαύνωση απέναντι στην προπαγάνδα που συστηματικά διακινούσε ο κατάδικος μέσα από τα σίδερα της φυλακής. Η οποία σταδιακά βρήκε απήχηση και σε διάφορους… εκτός φυλακής λεβέντες, αρχίζοντας σιγά σιγά να καταγράφεται και δημοσκοπικά.

Είναι αυτή ακριβώς η μακρά αμεριμνησία που οδήγησε σε διευθετήσεις της τελευταίας στιγμής και τελικά στην πολύ στενόχωρη και αντιπαραγωγική εικόνα, η αποψινή (11.4) κοινοβουλευτική συζήτηση για το μπλόκο στους νεοναζί να βρίσκει διχασμένες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου.

Δημοκρατία και θεσμοί είναι ξανά με τις… πυτζάμες: Ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης Κασιδιάρης στην πόρτα της Βουλής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: