Ο μπακλαβάς του Ερντογάν: Είναι καταβεβλημένος και εξασθενημένος, δεν θα παραστεί σήμερα σε συγκέντρωση στα Άδανα

FILE PHOTO: Η συνέντευξη του Ερντογάν στο Kanal 7. Photo: Turkish Presidency




Στην Τουρκία, συνεχίζεται η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του προέδρου Ερντογάν, ο οποίος εμφανίστηκε την Πέμπτη (27/4) μέσω τηλεδιάσκεψης στην τελετή για τον πυρηνικό σταθμό του Άκουγιου.

Εμφανώς καταβεβλημένος, ταλαιπωρημένος και ωχρός εμφανίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χθεσινή ομιλία του στην τελετή για τον ανεφοδιασμό του πυρηνικού σταθμού Ακουγιου με ραδιενεργό καύσιμο.

Δεν είχε φυσική παρουσία κατόπιν συστάσεων των γιατρών του. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά ο Τούρκος πρόεδρος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Δημοσίευμα αναφέρει ότι μπορεί και να έπαθε τροφική δηλητηρίαση από κάποιο μπακλαβά που του προσέφεραν κατά την περιοδεία του στην επαρχία του Σαγγάριου.

Η κυρία που του προσέφερε τον μπακλαβά είπε ότι έφαγαν και άλλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Ακόμα, υπήρξε κάποια πληροφορία ότι έγινε προσαγωγή της αλλά εκείνη το διέψευσε.

Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη για σήμερα (28/4) στα Άδανα.

Από νωρίς υπήρχαν αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ότι έχει ακυρωθεί η συμμετοχή του Τούρκου προέδρου και σε αυτή τη συγκέντρωση που τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Για το Σάββατο προγραμματίζεται ανοικτή συγκέντρωση στη Σμύρνη και για την Κυριακή στην Άγκυρα.

Πηγή: ΕΡΤ / Γιάννης Μανδαλίδης, Αριάνα Φερεντίνου

Ο Μάικλ Ρούμπιν έθεσε το τρομερό ερώτημα: Τι θα συμβεί αν πεθάνει ο Ταγίπ Ερντογάν; Ο Αμερικανός αναλυτής δίνει και την απάντηση…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: