Οι δήθεν …ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού τον έκαναν αρχηγό ακροδεξιού κόμματος: Ο Κυριάκος Βελόπουλος σκαρφίστηκε “αποστασία” επειδή τρέμει τον Μυλωνάκη

Φωτογραφία του Κυριάκου Βελόπουλου από βίντεο. Φωτογραφία You Tube, ellinika hoaxes




ΣΧΟΛΙΟ HELLAS JOURNAL

Έχει χαρακτηριστεί μια από τις πλέον «καλτ» φιγούρες της trash τηλεόρασης (σ.σ.: της σκουπιδοτηλεόρασης). Χρησιμοποιώντας το τεράστιο ψέμα για τις δήθεν …ιδιόχειρες επιστολές του Χριστού πέρασε στην πολιτική και είναι πλέον αρχηγός ενός ακροδεξιού κόμματος.

Ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης” (!!!) δηλώνει μεν δημοσιογράφος, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας τηλεπωλητής περίεργων προϊόντων μέσα από την εκπομπή του στο Κόντρα, η οποία μεταδίδεται και από άλλα κανάλια.

Η ειδικότητα του, βέβαια, είναι να …ψεκάζει το τηλεοπτικό κοινό, να πουλά, συνωμοσιολογία, αλλά και …πατριωτισμό, που στην πραγματικότητα είναι ένας κακός εθνικισμός.

Τώρα φιλοδοξεί να αρπάξει τις ψήφους της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και τους προσωπικούς ψηφοφόρους του ναζί Ηλία Κασιδιάρη, γι’ αυτό δεν πρέπει να εκπλαγούμε εάν “φορτώσει” τα ψηφοδέλτια του με ετούτους…

Κατασκεύασε μία …”συνωμοσία”, που βγάζει μάτια, για να διώξει τον Αντώνιο Μυλωνάκη και όποιους άλλους νόμιζε ότι θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε αντιπάλους του στο ακροδεξιό κόμμα.

Ο Μυλωνάκης, άφησε καλές εντυπώσεις στην ελληνική Βουλή και δεν εξέφρασε τις ψεκασμένες και εθνικιστικές ιδέες του Βελόπουλου. Στην πραγματικότητα, αν και ξεκίνησε από το ΛΑΟΣ και συμμετείχε σε πάνελ με εθνικιστές, θεωρείται πάτριώτης.

Με τον καιρό απέκτησε ένα καλό ακροατήριο στην “δεξιά” πολυκατοικία και στο μυαλό του Βελόπουλου, απειλούσε την πρωτοκαθεδρία του.

Με τη συνεργασία άλλων ψεκασμένων και εθνικιστών σκαρφίστηκε το fake news της αποστασίας, για να καθαρίσει το κόμμα του από τους εχθρούς και όσους αντιστάθηκαν στην απόφαση του να περιλάβει στα ψηφοδέλτια υποψήφιους της ναζιστικής Χ.Α.

Το προφίλ του είναι γνωστό και σε αυτό συμφωνούν όλοι: Είναι Ρωσόφιλος και θαυμαστής του Βλαδίμηρου Πούτιν. Παρουσιάστηκε στους οπαδούς του ως ο κατ’ εξοχήν “Μακεδονομάχος”.

Χρησιμοποιεί ψεκασμένες και εθνικιστικές κορώνες, και είναι ο υπ’ αριθμόν ένας συνωμοσιολόγος στην Ελλάδα. Έχει έντονη ακροδεξιά ρητορική, θεωρείται ακραίος αντι-ΣΥΡΙΖΑ, αν και αντίπαλοι του υποστηρίζουν ότι δεν έχει πρόβλημα να τα βρίσκει με τους Συριζαίους.

Σε αυτές τις εκλογές επιτίθεται εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, αλλά επειδή είναι καιροσκόπος, δεν πρέπει να αποκλείσουμε ότι θα δώσει χείρα βοήθειας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν χρειάζεται τις έδρες του για να κυβερνήσει. Βέβαια, ο νυν πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι απορρίπτει συνεργασία με τον επικεφαλής των Ελλήνων ψεκασμένων.

Κάποια στιγμή ο Κυριάκος Βελόπουλος αρνήθηκε οτι πωλούσε τις δήθεν ειστολές του Ιησού, μετά όμως το παραδέχθηκε και επέμεινε ότι ήταν γνήσιες, σημειώνει η iefimerida. Γράφει σχετικά:

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» πουλώντας το βιβλίο του κ. Παπαζήση, ανέφερε μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής:

«Έχει επιστολές του Ιησού του ιδίου. Γράφει ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Επιστολή δική του. Θα είστε οι μοναδικοί στον κόσμο που θα έχετε επιστολές του Ιησού Χριστού, του Θεού μας! Το καταλαβαίνετε; Δεν το πιστεύετε; Ορίστε! Επιστολή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Να τη. Αυτή εδώ είναι. Την έγραψε ο ίδιος. Ο ίδιος ο Θεός μας, ο Χριστός μας γράφει επιστολή. Να τη, ρε παιδιά! Επιστολή του Χριστού μας, του Ιησού μας. Ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός τις έγραψε. Εδώ μέσα είναι. Νιώθω δέος και μόνο που το κρατώ στα χέρια μου, να έχω τις επιστολές του Ιησού. Ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο;».

Ένα είναι σίγουρο: Εάν υπήρχε ένα …δικαστήριο που ασχολείτο με τα fake news ο Κυριάκος Βελόπουλος θα είχε καταδικαστεί σε πολλά χρόνια στη φυλακή.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα:

Οι περίφημες επιστολές του Ιησού, που πωλούσε τηλεοπτικώς, με ιδιαίτερο μπρίο, ο Κυριάκος Βελόπουλος, είναι χειρόγραφα που έχουν συνταχθεί τον 15ο αιώνα μετά Χριστόν! Δηλαδή 15 αιώνες μετά το θάνατο του Ιησού.

Είναι ένα κείμενο, που όπως έχουν αναφέρει αναλυτικά τα Ellinika Hoaxes, που ασχολήθηκαν με την υπόθεση Κυριάκου Βελόπουλου, απεκαλύφθησαν θαυματουργικώς στον τότε Πατριάρχη Ιεροσολύμων. Αυτός είδε πάνω σε μία πέτρα το κείμενο του Ιησού, το κατέγραψε και το έστειλε σε όλους του Χριστιανούς. Το χειρόγραφο είναι γραμμένο στα Ελληνικά και φυλάσσεται στην Μονή Διονυσίου στο Αγιον Ορος.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

Μύρισε …αποστασία; Ψίθυροι, εκδιώξεις, ίντριγκες και πολλά μυστήρια στις παρυφές της δεξιάς πολυκατοικίας…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: