Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά – Στο Λαύριο ο Αλέξης Τσίπρας

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου στην περιοχή Ψαθάδες Διδυμοτείχου έως Κορνοφωλιά Σουφλίου στην Π.Ε. Έβρου στις Φέρες, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί στις 09:00 τη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών στον Σκαραμαγκά και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.

Στις 17:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του μέτρο στην Κατεχάκη για τη γραμμή 4 του μέτρο.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί το απόγευμα της Τρίτης στο Λαύριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σήμερα, Τρίτη, στις 18:00, θα επισκεφτεί το Λαύριο, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες στο Noe cafe (πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 24).

Πολύ «κακό» για το…τίποτα: Τι λέει η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το μίνι πακέτο στην Τουρκία – Αμυντικά είδη και υπηρεσίες ύψους 259 εκ. δολαρίων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: