Ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς: Κυβερνητική απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ

O νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, μιλάει κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Δευτέρα 24 Απριλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, στην πρώτη του ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τότε που ανέλαβε τον ρόλο ενόψει εκλογών, τοποθετήθηκε στο θέμα των τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών απαντώντας ουσιαστικά στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για τηλεοπτικό διαξιφισμό Μητσοτάκη – Τσίπρα.

Ο κ. Σκέρτσος επισήμανε ότι η κυβέρνηση θέλει «τα κόμματα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι», προκειμένου να φανούν οι ανακολουθίες και οι θέσεις της κάθε πλευράς.

  • Ωστόσο διευκρίνισε ότι ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου θα γίνει μία τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς από «όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ να δημοσιεύονται και τα αστάθμητα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, ανέφερε ότι είναι «σαν να κάνεις μπάνιο με τα ρούχα».

«Στόχος μας είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση, η διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού διαλόγου χωρίς τοξικότητα αλλά με εστίαση στα αποτελέσματα των πολιτικών μας που έκαναν καλύτερη τη ζωή των πολιτών τα τελευταία χρόνια αλλά και στα πεδία εκείνα πολιτικής που υπάρχει ακόμη υστέρηση και απαιτείται να γίνουν άλματα» τόνισε στην εισήγησή του .

«Η επιμονή στην τεκμηρίωση δεν είναι κάποια τεχνοκρατική εμμονή αντίθετα αποτελεί δείγμα αναβάθμισης του πολιτικού διαλόγου. Διότι ότι δεν μετριέται δεν μπορεί να αξιολογηθεί στην πραγματική του βάση. Αυτό βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που εμείς αποκαλούμε πολιτική με απτά αποτελέσματα αλλά και πολιτικός διάλογος ουσίας» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της «Νέας Δημοκρατίας» – «Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: