Χυδαίο tweet από την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς την ώρα της σύλληψης του Τραμπ

FILE PHOTO: Former adult actress Stephanie Clifford (C), known as Stormy Daniels signs an autograph during the Venus Erotic Trade Fair in Berlin, Germany. EPA, KAMIL ZIHNIOGLU




Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ παραδιδόταν στον Γενικό Εισαγγελέα του Μανχάταν,η Στόρμι Ντάνιελς τον ειρωνευόταν με ένα εξαιρετικά χυδαίο tweet.

«Ολη την ώρα με αποκαλείτε ξεκ… ρα, λες και ειναι κακό πράμα. Εχει σίγουρα πιο πολύ πλάκα να είμαι κάτω από τον σέξι άνδρα μου παρά να με συλλαμβάνουν», έγραψε η καλλιτέχνις.

 

Η Στόρμι Ντάνιελς, το κανονικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έγινε γνωστή λόγω σεξουαλικής συνεύρεσης που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS το 2018, είπε ότι  δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της μαζί του, λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο τότε ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

Ο Τραμπ στο σκαμνί: Δήλωσε «αθώος» στον δικαστή ενώ πόσταρε ειρωνικά «Ουάου! θα με συλλάβουνε!»* Δεν του πέρασαν χειροπέδες [video, live]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: