«Aν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε» είπε ο Οικονόμου: Ανοιχτό ενδεχόμενο νέων ρυθμίσεων για να μην κατέβει στις εκλογές “κόμμα Κασιδιάρη”

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλάει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, Πέμπτη 6 Απριλίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ανοιχτό άφησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το ενδεχόμενο περαιτέρω ρυθμίσεων ώστε να αποτραπεί η κάθοδος στις  εκλογές εγκληματικών οργανώσεων “χρησιμοποιώντας τρικ”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την προοπτική καθόδου στις εκλογές του “κόμματος Κασιδιάρη”, ο Γιάννης Οικονόμου τόνισε πως υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο ώστε εγκληματικές οργανώσεις, ακόμη και όταν χρησιμοποιούν τρικ μέσω της τοποθέτησης στην ηγεσία τους ανωτάτων δικαστικών για να κατέλθουν στην εκλογική διαδικασία, να μην μπορέσουν τελικά.

«Είμαι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Κανείς δεν είναι αφελής και δεν θα ξεγελασθεί, εάν χρειαστούν προσθήκες, εδώ είμαστε να το δούμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μητσοτάκης από Πετρούπολη: Στις 21 Μαίου κρίνεται αν συνεχίσουμε να πορευόμαστε προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση ή θα επιστρέψουμε σε μια αδύναμη Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: