Στις 6μμ η ανακοίνωση για τον μίνι ανασχηματισμό Μητσοτάκη: Απομάκρυνση Οικονόμου και καραμπόλες με Χρυσοχοΐδη και Γεωργιάδη

FILE PHOTO: Snapshot from a cabinet meeting under Prime Minister Kyriakos Mitsotakis. PRIME MINISTER’S PRESS OFFICE




Έναν μίνι ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί στις 6μμ, από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Οι φήμες και οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν, επαληθεύθηκαν νωρίτερα σήμερα από δηλώσεις κυβερνητικών πηγών που κάνουν λόγο για πρωθυπουργική κίνηση με «στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω”.

Οι πληροφορίες θέλουν στο επίκεντρο του ανασχηματισμού τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με αποτέλεσμα να προκαλούνται «καραμπόλες» στη σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να αποχωρεί από το υπουργείο Υγείας και να επιστρέφει στο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νέος υπουργός Υγείας θα είναι ο  Άδωνις Γεωργιάδης, και το αξίωμά του στο υπουργείο Εργασίας θα αναλάβει ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Με πληροφορίες και από ertnews

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε αλ Σίσι για την επανεκλογή του στην προεδρία της Αιγύπτου: Συζήτησαν περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: