Τουλάχιστον επτά αποχωρήσεις το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ: Ποιους θέλει ο Κλοπ για να χτίσει τη νέα ομάδα

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούγκεν Κλοπ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους, με τον δικό του μοναδικό τρόπο EPA/TOLGA AKMEN




Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της Λίβερπουλ για τη νέα χρονιά και ένας από τους παίκτες που θα φύγει το καλοκαίρι είναι ο Ναμπί Κεϊτά.

Ο 27χρονος διεθνής μέσος από την Γουϊνέα, έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο Κλοπ τον ειδοποίησε ήδη πως δεν θ’ ανανεωθεί το συμβόλαιο του και θ’ αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Κεϊτά δεν είναι ο μόνος που θα φύγει στο τέλος της σεζόν από το «Ανφιλντ», καθώς και ο Φαμπίνιο δεν είναι στα πλάνα του Γερμανού κόουτς για τη νέα σεζόν, ο οποίος ψάχνει στην Ιταλία για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στη μεσαία γραμμή.

O Κλοπ φέρεται να θέλει τον Μανουέλ Λοκατέλι από τη Γιουβέντους, καθώς η Ιντερ δεν παραχωρεί τον Νικολό Μπαρέλα.

Μαζί με τους Κεϊτά και Φαμπίνιο αναμένεται να φύγουν και οι Φιρμίνο, Μίλνερ, Γκόμεζ, Τσάμπερλεϊν και Φίλιπς. Ο Κλοπ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λίβερπουλ, Βρετανία

Νίκες για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι: Κούρσα για δύο η Premier με προβάδισμα 5 βαθμών για τους Λονδρέζους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: