Το «Βασικό Ενστικτο» έσπαγε ταμεία αλλά και την καρδιά της Σάρον Στόουν: «Εχασα την επιμέλεια του παιδιού μου για την περίφημη σκηνή»

FILE PHOTO Sharon Stone arrives for the screening of ‘Crimes of the Future’ during the 75th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 23 May 2022. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO




Η ηθοποιός Σάρον Στόουν είπε ότι η δικαστική προκατάληψη την έκανε να χάσει την επιμέλεια του γιου της, αφού ο προεδρεύων δικαστής στην υπόθεση διαζυγίου της το 2004 ρώτησε τον τετράχρονο αν ήξερε ότι η μητέρα του έκανε «ταινίες σεξ».

Η Stone μιλούσε στο podcast Table for Two και ισχυρίστηκε ότι ο ρόλος της στο ψυχολογικό θρίλερ του 1992 του Paul Verhoeven, Βασικό Ενστικτο « γύρισε εναντίον της» στον αγώνα για την επιμέλεια του γιου, Roan, τον οποίο είχε υιοθετήσει με τον τότε σύζυγό της Phil Bronstein. 2000.

«Έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε ο Στόουν. «Όταν ο δικαστής ρώτησε το παιδί μου – το μικροσκοπικό μου αγοράκι: «Ξέρεις ότι η μητέρα σου κάνει ταινίες σεξ;» Όπως, αυτού του είδους η κακοποίηση από το σύστημα – ότι με θεωρούσαν τι είδους γονιός ήμουν, επειδή έκανα αυτή την ταινία .»

Η Στόουν συνέχισε, κάνοντας αναφορά στη διαβόητη σκηνή ανάκρισης στο Βασικό ένστικτο, στην οποία μπορεί να δει κανείς για λίγο τα γεννητικά της όργανα.

«Οι άνθρωποι κυκλοφορούν χωρίς καθόλου ρούχα στην κανονική τηλεόραση τώρα και είδατε στα δευτερόλεπτα του  πιθανού γυμνού μου –έχασα την επιμέλεια του παιδιού μου», είπε.

Η Στόουν έλαβε δικαιώματα επίσκεψης στον γιο της, ο οποίος είναι τώρα 22 ετών. Η απόφαση του δικαστή συνέβαλε στο να εισαχθεί στο νοσοκομείο αργότερα εκείνο το έτος με καρδιακά προβλήματα, είπε. «Μου ράγισε την καρδιά», είπε ο Στόουν. «Μου ράγισε κυριολεκτικά την καρδιά».

Η μακρά καριέρα της Στόουν έχει καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από το γυμνό στο Βασικό Ένστικτο και η ηθοποιός μίλησε για αναστάτωση όταν οι συνομήλικοί της στην τελετή των Χρυσών Σφαίρων το 1993 γέλασαν όταν το όνομά της διαβάστηκε ως υποψήφια.

“Ήταν φρικτό. Ήμουν τόσο ταπεινωμένη», είπε ο Στόουν. «Έχει κανείς ιδέα πόσο δύσκολο ήταν να παίξω αυτόν τον ρόλο; Πόσο ενοχλητικό; Πόσο τρομακτικό; Να προσπαθήσω να μεταφέρω αυτή την περίπλοκη ταινία που έσπαγε όλα τα όρια και όλοι διαμαρτυρόντουσαν, και την πίεση. Έκανα οντισιόν για εννέα μήνες. Το πρόσφεραν σε άλλα 13 άτομα και τώρα γελάτε. Ήθελα απλώς να συρθώ σε μια τρύπα».

Με πληροφορίες από theguardian.com
Ελλάδα Αθήνα 

Συλλήψεις στην Ιαπωνία για την «τρομοκρατία του σούσι»: Ομάδες νεαρών «μαγαρίζουν» τα προϊόντα σε εστιατόρια self service

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: