Σοκαριστικό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, νεκρός 51χρονος: Πήγε να πάρει καφέ, τον παρέσυρε αγροτικό και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα [video]

Tα αυτοκίνητα μετά την σύγκρουση στο τροχαίο δυστύχημα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης Πολυγύρου, στη Νέα Ραιδεστό. Photo screenshot via ert




Θανατηφόρα παράσυρση πεζού σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί στη Νέα Ραιδεστό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αγροτικό φορτηγάκι, υπό συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα τον 51χρονο πεζό την ώρα που πήγαινε να πάρει έναν καφέ.

Κατά την ανεξέλεγκτη πορεία του, το αγροτικό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε τον πεζό, τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα μαζί με τον πεζό.

Ο οδηγός του τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβεστικά οχήματα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Τροχαίας. Ήδη ξεκίνησαν έρευνες για το συμβάν.




Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, ο πεζός είχε σταματήσει να πάρει καφέ κι εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί το αυτοκίνητό του. Το φορτηγό τον παρέσυρε για αρκετά μέτρα προτού πέσει πάνω στα άλλα δύο οχήματα.




Σε βίντεο της φαίνεται το μαύρο φορτηγάκι να πέφτει με ταχύτητα πάνω στον 51χρονο που κινούνταν πεζός και στη συνέχεια να καρφώνεται σε άλλα δύο σταθμευμένα οχήματα που βρίσκονταν στο σημείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ertnews

To μικρότερο θύμα της τραγωδίας στα Τέμπη: Εκατοντάδες μηνύματα για τον 15χρονο Παναγιώτη στο 1ο γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιoύ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: