Ο Νίκος Αναστασιάδης στα γραφεία του ΔΗΣΥ για συγχαρητήρια στην Αννίτα και ανταλλαγή απόψεων [video]

Η Πρόεδρος της Βουλής και Προέδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου στο τρισάγιο στη μνήμη του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στα φυλακισμένα Μνήματα, Λευκωσία. Πηγή ΚΥΠΕ




Στα γραφεία του ΔΗΣΥ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο επίτιμος Πρόεδρος του κόμματος και τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε σύντομη κουβέντα μπροστά στις κάμερες, πριν την έναρξη της συνάντησης, είπε ότι συνεχάρη την κ. Δημητρίου την μέρα της εκλογής της και σήμερα εθιμοτυπικά και δια ζώσης είναι εδώ για να δώσει τα συγχαρητήριά του αλλά και για να ανταλλάξουν κάποιες σκέψεις και απόψεις που αφορούν την ανασυγκρότηση του κόμματος και την προς τα εμπρός πολιτική.

Η κυρία Δημητρίου καλωσόρισε τον κ. Αναστασιάδη στην οικογένειά του, όπως είπε, και τον ευχαρίστησε για τις ευχές, την στήριξη και την ενθάρρυνση.

Ο κ. Αναστασιάδης απευθυνόμενος προς την κ. Δημητρίου δήλωσε τα εξής:

«Είμαι εδώ για να εκφράσω και δια ζώσης, από το ίδιο βράδυ της εκλογής είχα εκφράσει τα θερμά συγχαρητήριά μου στη νέα Πρόεδρο του κόμματος. Γι’ αυτό είμαι εδώ και εθιμοτυπικά δια ζώσης αλλά και για να ανταλλάξουμε κάποιες σκέψεις, απόψεις που αφορούν την ανασυγκρότηση του κόμματος και την προς τα εμπρός πολιτική του».

Η κ. Δημητρίου από την πλευρά της δήλωσε τα εξής:

«Να καλωσορίσουμε τον επίτιμο Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην οικογένειά του γι’ ακόμη μια φορά. Να τον ευχαριστήσω για τις ευχές, τη στήριξη, την ενθάρρυνση και βεβαίως εδώ είμαστε να συζητήσουμε, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις για την πορεία του κόμματος, για τις προκλήσεις που έχουμε να διαχειριστούμε και όλα αυτά τα οποία μας απασχολούν».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Χάρης Γεωργιάδης, Νίκος Τορναρίτης και Ευθύμιος Δίπλαρος.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του Διοικητή της ΚΤΚ: Ανθεκτικό το κυπριακό τραπεζικό σύστημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: