Mαθητής γυμνασίου στη Ρόδο: Βιντεοσκόπησε 13χρονη σε προσωπικές στιγμές και το έστειλε σε όλο το σχολείο

FILE PHOTO: Νεαροί με κινητά τηλέφωνα. Photo via Pixabay, Dean Moriarty




Για διακίνηση πορνογραφικού υλικού με θύμα 13χρονο κορίτσι, ελέγχονται ένας μαθητής και μια μαθήτρια γυμνασίου, ηλικίας 14 ετών στην Ρόδο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο 14χρονος φέρεται να είχε σχέση με την 13χρονη και να βιντεοσκόπησε ερωτικές στιγμές τους, μετά από προτροπή της 14χρονης, στην οποία έστειλε βιντεάκια διάρκειας μερικών δευτερολέπτων.

  • Η 14χρονη φέρεται να τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συμμαθήτριά τους σε προσωπικές τους στιγμές, και να της στείλει το βίντεο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ.

Τα χρήματα ουδέποτε δόθηκαν, ενώ όταν το θέμα έγινε γνωστό, και η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε τον ανήλικο για εξηγήσεις, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε στείλει στη συμμαθήτριά του που του είχε τάξει αμοιβή, 7 βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Από το σχολείο ενημερώθηκαν οι γονείς του θύματος της βιντεοσκόπησης και η Εισαγγελία, η οποία έδωσε παραγγελία για έρευνα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Ήδη  προ ημερών κατέθεσε στην Ασφάλεια η 13χρονη, ενώ κινήθηκε διαδικασία κατάσχεσης των κινητών τηλεφώνων και ελέγχου τους από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Με πληροφορίες από skai.gr/ertnews.gr

Aύριο η απολογία του προπονητή από την Ηλιούπολη: Κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανήλικων αθλητριών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: