Λίνεκερ VS Μασκ για υβριστική ανάρτηση στο Twitter κατά του γιού του “εθνικού” ποδοσφαιρικού παρουσιαστή της Βρετανίας

epa08928864 English former striker Gary Lineker next to the FA Cup trophy prior to the English FA Cup third round soccer match between Arsenal and Newcastle United in London, Britain, 09 January 2021. EPA/ANDY RAIN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Ο Γκάρι Λίνεκερ επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μασκ, λόγω υβριστικού μηνύματος που εστάλη στον γιο του μέσω ανάρτησης στην πλατφόρμα.

Ο παρουσιαστής που βρέθηκε στο κέντρο παγκοσμίου ενδιαφέροντος λόγω της απομάκρυνσής του από την εκπομπή του BBC “Match of the Day” διαμαρτύρεται για ανάρτηση στο Twitter, στην οποία φαίνεται ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός ιδιωτικού μηνύματος που έστειλε ένας χρήστης του Twitter προς τον γιο του, στο οποίο τον αποκαλεί «βλάκα» και πως πρέπει να «καεί στην πυρά» επειδή υπερασπίστηκε τον πατέρα του στην υπόθεσή του εναντίον του BBC.

  • Ο Λίνεκερ μάλιστα έγραψε στην λεζάντα της εικόνας: «Είναι αποδεκτό αυτό Έλον Μασκ; Και δεν εννοώ την γραμματική του μηνύματος».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο γιος του Γκάρι Λίνεκερ, Τζορτζ είχε γράψει στο Twitter: «Υπάρχουν πολλά νεύρα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Τις τελευταίες μέρες, στο Instagram δεν έχω λάβει ξανά τόσο «ωραία» μηνύματα. Στο Twitter, ποτέ δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κακοποίηση. Δεν έχει καν να κάνει με μένα αυτό που έχει συμβεί».

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Επιστρέφει δικαιωμένος ο Λίνεκερ: Συγγνώμη ζήτησε το BBC για την παύση του “εθνικού” αθλητικού παρουσιαστή της Βρετανίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: