Κλείνουν νωρίτερα Γυμνάσια και Λύκεια: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαϊου * Καμία αλλαγή στις Πανελλαδικές

FILE PHOTO: Μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου περιμένουν να ξεκινήσουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις, στο Γενικό Λύκειο Φιλοθέης, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Σύμφωνα με τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως [ΦΕΚ], μετά την προκήρυξη των εκλογών της 21ης Μαΐου, τα μαθήματα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα ολοκληρωθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, προκειμένου να γίνουν στη συνέχεια οι απολυτήριες εξετάσεις.

Κανονικά τα μαθήματα σε γυμνάσια και λύκεια ολοκληρώνονταν το τελευταίο 10ήμερο του Μαϊου.

  • Δεν αλλάζει κάτι για τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία τα οποία θα κλείσουν μόνον την Παρασκευή 19 Μαΐου, δηλαδή την Παρασκευή προ των εκλογών καθώς και την  Δευτέρα 22 Μαΐου, δηλαδή την Δευτέρα μετά τις εκλογές.

Μιλώστας σήμερα στον ΣΚΑΪ, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τόνισε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο πρόγραμμα των Πανελλαδικών. 

 

Το ΦΕΚ αναφέρει:

Τα μαθήματα λήγουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Η λήξη των μαθημάτων του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Ειδικού Γυμνασίου, του Ειδικού Λυκείου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδίδεται μέχρι την 30ή Απριλίου. 

 

Συγγνώμη από τις μανάδες των κατηγορουμένων στη δίκη για το φόνο του Άλκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: