ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Το πρακτορείο ειδήσεων MEHR απέσυρε την είδηση περί αναστολής των πολιτικών πτήσεων στην πρωτεύουσα του Ιράν λόγω “εκτέλεσης γυμνασίων”

Iranian Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei leading the Eid al-Fitr prayer in Tehran, Iran, 10 April 2024. EPA, IRANIAN SUPREME LEADER OFFICE HANDOUT




ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Το ιρανικό ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων MEHR απέσυρε είδηση που είχε δημοσιοποιήσει λίγο νωρίτερα στον επίσημο λογαριασμό του στην πλατφόρμα X, στην οποία ανέφερε πως το Ιράν κλείνει τον εναέριο χώρο της πρωτεύουσας, αρνούμενο πως δημοσίευσε τέτοια πληροφορία σε νεότερη ανάρτηση.

Στο αρχικό κείμενο, αναφερόταν πως το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την αναστολή των πτήσεων προς και από την Τεχεράνη από τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα· 23:30 ώρα Ελλάδας), εξαιτίας «στρατιωτικών γυμνασίων».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει ξαφνικά στο Ιράν: Το υπουργείο Άμυνας ανέστειλε όλες τις πολιτικές πτήσεις προς την Τεχεράνη λόγω «εκτέλεσης γυμνασίων»

Ανεστάλησαν οι πτήσεις προς και από την πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, από τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), εξαιτίας «στρατιωτικών γυμνασίων», ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, κατά το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων MEHR.

Ήδη, η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανακοίνωσε χθες Τετάρτη την αναστολή των πτήσεών της από και προς την Τεχεράνη, πιθανόν ως σήμερα, «εξαιτίας της τρέχουσας κατάστασης στη Μέση Ανατολή».

«Παρακολουθούμε μόνιμα την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και βρισκόμαστε σε στενή επαφή με τις αρχές», αναφέρει δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε η εταιρεία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Ντουμπάι, United Arab Emirates
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Βερολίνο, Germany

Ισχυρό πλήγμα για τη Χαμάς ενώ κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις: Σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό στη Γάζα τρεις γιοι και εγγόνια του ηγέτη της, Ισμαήλ Χανίγια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: