Η τσάντα των stars τώρα και από μετεωρίτη 55.000 ετών: Χειροποίητη, κατόπιν ειδικής παραγγελίας € 40.000 – Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται

Χειροποιητη τσάντα από μετεωρίτη Πηγή φωτογραφίας https://coperniparis.com/products/mini-meteorite-swipe-bag




Έχοντας βρει το μοτίβο και ambassadors όπως η Κάιλι Τζένερ, η Ριάνα και η Μπέλα Χαντίντ η γαλλική εταιρεία μόδας Coperni αναζητά πάντα τον τρόπο να… εκπλήξει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον.

Μετά τις τσάντες από φυσητό γυαλί, τώρα προχώρησε ένα βήμα πιο μπροστά. Λανσάρει χειροποίητες τσάντες με ενσωματωμένα κομμάτια από μετεωρίτες που έχουν πέσει.

Ειδικότερα, έναντι €40.000 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραγγείλει μια τέτοια τσάντα που κατασκευάζεται -σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων- στο χέρι από το ιταλικό εργοστάσιο Semar σε σκούρο γκρι χρώμα.

Καμία τσάντα δεν θα έχει ακριβώς το ίδιο σχήμα με την άλλη και ο χρόνος αναμονής για την κατασκευή και παραλαβή της θα είναι 6 εβδομάδες.

Οι λεπτομέρειες της τσάντας των 1,8 κιλών, που ονομάζεται Mini Meteorite Swipe Bag, περιλήφθηκαν επίσης στον Τύπο, καθώς κατασκευάστηκε από φεγγαρόπετρα και ρητίνη. Αναφέρεται ότι ο ιμάντας αξεσουάρ, σχεδιασμένος ως τσάντα, έχει μήκος 23 εκατοστά από πάνω προς τα κάτω.

Και όπως τονίζεται στη σχετική διαφήμιση, «λόγω της εξατομικευμένης φύσης της Meteorite Swipe Bag, δεν επιστρέφεται».

Rihanna, Kylie Jenner και οι γυάλινες version

Πρόσφατα, σε show του οίκου Coperni, ενός brand που η δημοφιλία του έχει ανέβει κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα με celebrities όπως η Rihanna και η Bella Hadid να το έχουν ανακηρύξει ως το νέο αγαπημένο τους, παρουσιάστηκε μία σειρά από τσάντες κατασκευασμένες από πραγματικό γυαλί.

Πρόκειται για την Glass Bag, την οποία κρατούσαν τα μοντέλα στο catwalk ως μία ακόμη δημιουργική εκδοχή της Half Moon Bag του Coperni,

Η συγκεκριμένη τσάντα έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το εργαστήριο φυσητού γυαλιού Home in Heven, το οποίο έδωσε σώμα και ψυχή σε ένα ακόμη πρωτότυπο και edgy project του γνωστού label.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: