Ριάνα από κερί! Νέο ομοίωμα της τραγουδίστριας με στράπλες μίνι φόρεμα στο μουσείο Μαντάμ Τισό, στη Νέα Υόρκη

FILE PHOTO: Barbadian singer Rihanna attends the premiere of Marvel’s ‘Black Panther: Wakanda Forever’ at the Dolby Theatre in Los Angeles, California, USA, 26 October 2022. EPA, CAROLINE BREHMAN




Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ριάνα (Rihanna) για άλλη μια φορά αποκτά κέρινο ομοίωμα. Οι υπεύθυνοι του Μουσείου Μαντάμ Τισό στη Νέα Υόρκη ανακοίνωσαν ότι η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης θα λάβει ένα νέο κέρινο ομοίωμα.

Η σωσίας από κερί της τραγουδίστριας της ποπ και της R&B θα έχει την εμβληματική εμφάνισή της στο Met Gala του 2018, με στράπλες μίνι φόρεμα με κεντημένες πέτρες, μακρύ ασορτί παλτό με γιακά και φαρδιά μαργαριταρένια ζώνη στη μέση.

Μια μοντέρνα πινελιά είναι τα φώτα LED που δίνουν λάμψη στην αίθουσα Glow Gala στην οποία θα φιλοξενηθεί το κέρινο ομοίωμα. Χρειάστηκαν έξι μήνες για να δημιουργηθεί η φιγούρα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Μουσείου.

Το συγκεκριμένο δεν θα είναι το μοναδικό νέο κέρινο ομοίωμα προς τιμήν της Rihanna. Στο Μουσείο Μαντάμ Τισό του Ορλάντο αναμένεται επίσης κέρινη μορφή της Rihanna αργότερα φέτος, αλλά θα απεικονίζεται με το κοστούμι που θα φορέσει στο ημίχρονο Super Bowl που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

«Η Rihanna είναι βέβαιο ότι θα γράψει ιστορία με την επερχόμενη ζωντανή της εμφάνιση αυτή την Κυριακή, οπότε η στιγμή είναι ιδανική για να αποκαλύψουμε τη νέα της φιγούρα αποκλειστικά στο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης, όπου οι θαυμαστές θα μπορούν να θαυμάσουν και να ποζάρουν με το είδωλο» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Μουσείου Γιοργκ Χένελ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Vicky Safra: Η μεγάλη μάχη της ίσως πλουσιότερης Ελληνίδας του πλανήτη να σώσει την αυτοκρατορία της απέναντι στον μηνυτή γιο της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: