“Έξωση” στον Χάρι και τη Μέγκαν με σφραγίδα βασιλιά Κάρολου: Καλούνται να εκκενώσουν την κατοικία τους στη Βρετανία

FILE PHOTO: Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα του Σάσεξ καλούνται να “εκκενώσουν” το σπίτι που τους είχε χαρίσει η βασίλισσα Ελισάβετ. EPA, NEIL HALL *** Local Caption *** 55939591




Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κλήθηκαν να «εκκενώσουν» την κατοικία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Ο εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν είπε ότι έχει υποβληθεί «αίτημα» να εγκαταλείψουν το Frogmore Cottage, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο εκπρόσωπος είπε συγκεκριμένα: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την κατοικία τους στο Frogmore Cottage».

  • Οι αναφορές ισχυρίζονται ότι η κίνηση, η οποία αφαιρεί το τελευταίο τους εναπομείναν έρεισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, εγκρίθηκε από τον Βασιλιά.

Έρχεται εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του Δούκα του Σάσεξ, ” Spare” , το οποίο αποκάλυψε βαθιές ρήξεις μεταξύ του ίδιου και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας.

Το εξοχικό σπίτι, που βρίσκεται εντός του κάστρου του Ουίνδσορ, είναι ένα διατηρητέο ​​κτήριο Βαθμού ΙΙ με δέκα υπνοδωμάτια και χαρίστηκε στο ζευγάρι από τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ανακαίνισαν το ακίνητο το 2018 με κόστος 2,4 εκατομμυρίων λιρών – το οποίο αρχικά καλύφθηκε από χρήματα των φορολογουμένων.

Ο δούκας και η δούκισσα ζουν πλέον στην Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Εγκατέλειψαν τη ζωή τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο λίγο αργότερα.

Με πληροφορίες από BBC/SkyNews

Στο Περού βρήκαν αρχαία μούμια σε τσάντα μεθυσμένου ντιλιβερά: «Τη λένε Χουανίτα, είναι πνευματική φίλη μου», είπε στην αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: