Εκδίδεται από την Τουρκία ο πατέρας του μηχανοδηγού που σκοτώθηκε στα Τέμπη

FILE PHOTO: Πυροσβέστες και διασώστες συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού αγνοουμένων, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έξω από τη Λάρισα, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Εκδίδεται στην Ελλάδα από την Τουρκία ο πατέρας θύματος από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον πατέρα του αδικοχαμένου 28χρονου μηχανοδηγού Νίκου Ναλμπάντη ο οποίος βρισκόταν ως επιβάτης στην μοιραία αμαξοστοιχία.

Ο πατέρας  εξέτιε ποινή σε τουρκική φυλακή.

Όπως είχε γίνει γνωστό από διπλωματικές πηγές την περασμένη εβδομάδα, ο κρατούμενος είχε υποβάλει αίτημα στο σωφρονιστικό ίδρυμα να λάβει άδεια, ώστε να παραστεί στην κηδεία και η οικογένεια του Έλληνα κρατουμένου ζητούσε την συνδρομή του Ελληνικού Προξενείου στην Αδριανούπολη, προκειμένου να δοθεί άδεια, για ανθρωπιστικούς λόγους, στον εν λόγω κρατούμενο για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του συγγενικού του προσώπου.

Η Ελλάδα είχε ζητήσει από την Τουρκία να δώσει άδεια στον κρατούμενο – πατέρα θύματος της τραγωδίας, όπως είχε γίνει γνωστό από διπλωματικές πηγές την περασμένη εβδομάδα.

Τελικά, οι τουρκικές Αρχές αποφάσισαν να τον εκδώσουν στην Ελλάδα.

Μετά την έκδοσή του, ο πατέρας του θα παραβρεθεί στην κηδεία του γιου του και θα εκτίσει την ποινή του στην Ελλάδα.

Με πληροφορίες από ertnews.gr/kathimerini.gr

 

Ο προϊστάμενος σταθμάρχης, ο εύπιστος γιατρός και η αναρρωτική άδεια – εξπρές 30 ημερών: Εγκληματικό «νταλαβέρι» σε κάθε κύτταρο του ελληνικού Δημοσίου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: