Μπράβο στους Έλληνες του Λονδίνου: Εξόργισαν τον απαράδεκτο Τσαβούσογλου οι αποδοκιμασίες στον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ (video)

Οι Έλληνες φοιτητές αποδοκιμάζουν τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ στο Λονδίνο. Φωτογραφία via Omega TV




Οργισμένος παρουσιάστηκε ο ισλαμιστής Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην πρώτη του αντίδραση μετά τις αποδοκιμασίες των Ελλήνων φοιτητών εναντίον του κατοχικού ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, ο οποίος εκτελεί ανεπίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο απαράδεκτος Μεβλούτ Τσαβούσογλου σημειώνει πως:

«Οι Ελληνοκύπριοι που δεν μπορούσαν να χωνέψουν την αυξημένη παρουσία της (παράνομης) “ΤΔΒΚ”, ειδικά τα μέλη των παρατηρητών της, άρχισαν να γίνονται επιθετικοί».

Ο Τούρκος υπουργός πρόσθεσε ότι έχει μεταφέρει τις καλύτερές του ευχές στον Ερσίν Τατάρ, «ο οποίος (δήθεν) δέχθηκε απόπειρά επίθεσης στο Λονδίνο».

Στο μεταξύ, ήρθε και η πρώτη αντίδραση του Ερσίν Τατάρ, μετά το «καρτέρι» που του έστησαν οι Έλληνες φοιτητές στο Λονδίνο, με αφορμή την παρουσία του στο Πανεπιστήμιο King’s College.

Υπενθυμίζεται πως οι φοιτητές, πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας, με ελληνικές και κυπριακές σημαίες, καθώς και με συνθήματα όπως «Μόρφου, Βαρώσι, Κερύνεια, Καραβάς, αυτά είναι δικά μας και όχι του Τατάρ» και ”Out of Cyprus Turkish troops”.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο Ερσίν Τατάρ χαρακτήρισε την δράση των φοιτητών ως ένδειξη της «νοοτροπίας των Ελληνοκυπρίων, οι οποίοι δεν μπορούν να ανεχθούν καν να ακουστεί η φωνή του τουρκοκυπριακού λαού».

Ενώ είπε πως οι Τουρκοκύπριοι, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους στον ίδιο δρόμο, χωρίς να τα παρατήσουν!!!

Σημειώνουμε ότι εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν Έλληνες φοιτητές, με αφορμή την παρουσία του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ στο Πανεπιστήμιο King’s College.

Συγκεκριμένα, οι φοιτητές κρατούσαν ελληνικές και κυπριακές σημαίες και γιούχαραν τον Τατάρ. Ακούστηκαν παντού τα συνθήματα τους «Μόρφου, Βαρώσι, Κερύνεια, Καραβάς, αυτά είναι δικά μας και όχι του Τατάρ» και ”Out of Cyprus Turkish troops”.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά μέσα, η βρετανική αστυνομία απέτρεψε τους φοιτητές.

ΠΗΓΗ: OMEGA TV

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: