Αναταραχή με Λοβέρδο στο ΠΑΣΟΚ: Tον εγκαλούν για κοινές αγωνίες με Οικονόμου – Σκέρτσο

File Photo: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Με αιχμές απάντησαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι και αναφερόμενος στα όσα είπε στη συνέντευξη του στη ΕΡΤ ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι δεν θα αποδεχθεί τον Κ. Μητσοτάκη και τον Α. Τσίπρα για τη θέση του Πρωθυπουργού, αλλά άλλο πολιτικό πρόσωπο.

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον ‘Ακη Σκέρτσο», ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο κ. Λοβέρδος, είπε στον ΣΚΑΙ : «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα -για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Χθες σε συνέντευξή του, και σε ερώτηση σχετικά με το πρόσωπο για τη θέση του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε το Μέγαρο Μαξίμου πως επιχειρεί να τον ενοχοποιήσει με διαρροές και είπε:

«Απαντώ σε αυτά τα σενάρια με έναν τρόπο: Πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να εκφράσουν το φιλόδοξο αυτό προγραμματικό σχέδιο» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή των πολιτικών προσώπων θα εξαρτηθεί από τη δύναμη των κομμάτων. «Γι’ αυτό ζητώ ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα μπορεί να δώσει στα πρόσωπα των υπουργείων – γιατί δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός, είναι και τα κρίσιμα υπουργεία – να έχουν υψηλή επάρκεια, υψηλή αξιοπιστία, να είναι φορείς της διαφάνειας».

Oικονόμου για Ανδρουλάκη: Πολιτικά εξωφρενική και θεσμικά ασεβής η θέση «ψηφίστε με και πρωθυπουργός θα είναι ο άγνωστος Χ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: