Πέθανε στα 78 του ο Ρίτσαρντ Μπέλζερ: Απογείωσε την αστυνομική σειρά Law and Order στο ρόλο του ντετέκτιβ Τζον Μαντς {video}

O εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς σειράς Law&Order, Ρίτσαρντ Μπέλζερ via facebook




Ο Ρίτσαρντ Μπέλζερ, Αμερικανός ηθοποιός διάσημος επειδή υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές της κλασικής αστυνομικής τηλεοπτικής σειράς Νόμος & Τάξη για περισσότερα από είκοσι χρόνια, υποδυόμενος τον ντετέκτιβ John Munch – ειδικά στην έκδοση Special Victims Unit – πέθανε σε ηλικία 78 ετών.

Ο ατζέντης του, που επικαλείται το CNN, έδωσε την πληροφορία

Ο Μπέλζερ, ο οποίος ζούσε στη Γαλλία, είχε «πολλά προβλήματα υγείας», είπε ο συγγραφέας Μπιλ Σέφτ, στενός φίλος του, στο The Hollywood Reporter.

Γεννημένος ως κωμικός ηθοποιός, ο Μπέλζερ δάνεισε το λιτό, ανέκφραστο πρόσωπό του και την καυστική αίσθηση του χιούμορ στον ντετέκτιβ Μουνκ, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά του NBC το 1993-1999 “Homicide: Life on the Street”. Αλλά ο χαρακτήρας έγινε τηλεοπτικό σήμα κατατεθέν  με το Special Victims Unit, όπου ο Belzer πρωταγωνίστησε για 326 επεισόδια από το 1999 έως το 2016 (αν και ο χαρακτήρας του είχε αποσυρθεί το 2013).

Στα πολλά συλλυπητήρια προσχώρησε η Mariska Hargitay, η οποία υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα του Law & Order – Special Victims Unit. Ντετέκτιβ Ολίβια Μπένσον: “Γεια σου αγαπητέ φίλε. Θα μου λείψεις, το μοναδικό σου φως και η μοναδική σου οπτική σε αυτόν τον παράξενο κόσμο. Νιώθω ευλογημένη που σε γνώρισα, σε λάτρεψα και δούλεψα δίπλα-δίπλα, τόσα χρόνια”.

Με πληροφορίες από ansa.it 
Ελλάδα Αθήνα 

Kαλύτερος καταδυτικός προορισμός του κόσμου η Αλόννησος: «Αληθινή σειρήνα για τους αυτοδύτες» τη χαρακτηρίζει το National Geographic [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: