Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα διαγνώστηκε με καρκίνο: Θέλει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά της στον Ουίλιαμ και τον Χάρι

File photo dated 09 August 1997 of Diana, Princess of Wales, and her butler, Paul Burrell (green shirt). EPA PHOTO PA/STEFAN ROUSSEAU




Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα είπε ότι είναι έτοιμος να «μοιραστεί τα μυστικά της» με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι, αφού διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.

Ο Paul Burrell , ο οποίος αναφέρεται από την Diana ως ο «βράχος» της, υπηρέτησε την πριγκίπισσα για 10 χρόνια μέχρι τον θάνατό της το 1997. Τώρα λέει ότι αισθάνεται το βάρος των μυστικών της Νταϊάνα που του εμπιστεύτηκαν κατά τη διάρκεια των ετών που ήταν μαζί και θέλει να το πει στους δύο γιους της. πριν να είναι πολύ αργά’.

Ο πρώην μπάτλερ και έμπιστος κολλητός λέει ότι η ασθένειά του έχει επικεντρώσει την ευθύνη να πει στον Γουίλιαμ και στον Χάρι όσα ξέρει για τη μητέρα τους.

Ο κ. Burrell ισχυρίστηκε επίσης ότι οι πληροφορίες που έχει «θα μπορούσαν να φέρουν τα αγόρια ξανά κοντά» – κάτι που ισχυρίζεται ότι η Νταϊάνα «θα ήθελε απεγνωσμένα».

Ο κ. Burrell είπε στη The Mirror : «Ξέρω ότι μερικά από αυτά δεν είναι όμορφα, αλλά αν φύγω από αυτό το μέρος και πάω κάπου αλλού δεν θα το μάθουν ποτέ. «Νομίζω ότι πρέπει να ξέρουν».

“Νομίζω ότι η Νταϊάνα θα μου έλεγε, “Πωλ, πρέπει να το κάνεις αυτό προτεραιότητα. Πρέπει να πας να δεις τα αγόρια μου”.

Ο Μπάρελ αποκάλυψε τη διάγνωσή του με καρκίνο του προστάτη τον περασμένο μήνα και είπε ότι τον έκανε να φοβάται ότι θα του στερούσε ο χρόνος για να «τους πει την αλήθεια».

Προηγουμένως περιέγραψε τον εαυτό του ως τον «καλύτερο φίλο» της Νταϊάνα και ισχυρίστηκε ότι τον αναφέρθηκε ως «ο μόνος άντρας που εμπιστεύτηκε ποτέ».

Ο πρώην μπάτλερ λέει ότι θέλει να «κάνει το κομμάτι μου» για να βοηθήσει στην αποκατάσταση της τεταμένης σχέσης μεταξύ των δύο αδερφών.

Πιστεύει ότι οι πληροφορίες που του εμπιστεύτηκε η Νταϊάνα μπορεί να τους φέρουν πιο κοντά, προσθέτοντας ότι η αείμνηστη πριγκίπισσα θα ήθελε οι γιοι της να είναι «κολλημένοι δίπλα-δίπλα για το υπόλοιπο της ζωής τους».

Ο Μπάρελ επιβεβαίωσε ότι πάλευε με τον καρκίνο του προστάτη τον περασμένο μήνα, λίγες εβδομάδες αφότου απάντησε στον Χάρι για τους ισχυρισμούς ότι «άρμεξε» τον θάνατο της Νταϊάνα για χρήματα.

Αποκάλυψε επίσης ότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση αυτόν τον μήνα για την αφαίρεση του προσβεβλημένου αδένα του προστάτη.

Εξήγησε: «Είμαι κουρασμένος, κάνω ορμονοθεραπεία, μου κλέβει την τεστοστερόνη και έτσι τα γένια μου δεν μεγαλώνουν όπως θα έπρεπε και έχω εξάψεις.

«Το καλοκαίρι έπρεπε να πάω για ιατρικές εξετάσεις για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έκανα και το καθήκον της φροντίδας τους ήταν να πάω για πλήρη ιατρική. Και από αυτό ήταν ένα υψηλό επίπεδο ενός χημικού PSA που παρήχθη από τον προστάτη σας αδένα ».

Και πρόσθεσε: «Τύλιγα χριστουγεννιάτικα δώρα, αναρωτιόμουν «θα είμαι εδώ τα επόμενα Χριστούγεννα;». Έπρεπε να το πω στα αγόρια μου και μου είπαν, “Μπαμπά πρέπει να σε δούμε περισσότερο”.

Στα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματά του Spare, ο Χάρι κατηγόρησε τον Μπάρελ ότι «άρμεξε» τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνα για χρήματα όταν δημοσίευσε το βιβλίο του «A Royal Duty» το 2001 – το οποίο περιείχε μια σειρά από ιδιωτικές αποκαλύψεις.

Όμως ο Μπάρελ τον περασμένο μήνα απάντησε στις επικρίσεις του Χάρι, λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζει «τον νεαρό που βλέπω σήμερα». Δήλωσε: «Τον συνάντησα για πρώτη φορά στην κοιλιά της μητέρας του. Δεν αναγνωρίζω τον νεαρό που βλέπω σήμερα. Δεν είναι αυτό το αγόρι που ήξερα.

«Αυτό που βλέπω τώρα είναι ένας θυμωμένος, θλιβερός, προνομιούχος πρίγκιπας που κατηγορεί συνεχώς άλλους ανθρώπους και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη εκ μέρους του».

Ο κ. Burrell είπε ότι ο δούκας του Sussex είχε «αλλάξει ριζικά» και ότι η μητέρα του θα ήταν «τρομοκρατημένη».

«Θα ήταν θυμωμένη με αυτές τις προσωπικές, εκδικητικές αποκαλύψεις που δεν υπονομεύουν μόνο τον Χάρι, αλλά τη χώρα του, την οικογένειά του, τον θεσμό –για τον οποίο ήταν πολύ περήφανη η μητέρα του– και την κληρονομιά της αείμνηστης γιαγιάς του», είπε.

Ο Μπάρελ κατηγόρησε τη σύζυγο του Χάρι, Μέγκαν, για την «εκδικητική» συμπεριφορά του δούκα – ισχυριζόμενος ότι ήταν αυτή που τον «οδήγησε στα παρασκήνια».

Είπε: «Αυτό δεν είναι απλώς ένα βιβλίο που έγραψε ο Χάρι… Η Μέγκαν είχε τεράστια επιρροή σε αυτό το βιβλίο. Είναι δίπλα του και τον οδηγεί στο δρόμο του. Δεν μπορείς απλά να κατηγορήσεις τον Χάρι. Πρέπει να κατηγορήσεις και τους δύο.

Με πληροφορίες από dailymail

Ο ανυπέρβλητος Λεονάρντο ντα Βίντσι: Ήταν 400 χρόνια μπροστά από τον Αϊνστάιν [εικόνα]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: