Οι υπουργοί του ΔΗΣΥ αντιδρούν σαν νήπια που τους πήραν το γάλα! Ο γνωστός Πετρίδης ομιλεί για “καμία συναλλαγή με την εξουσία”!!!

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου με τον αντιπρόεδρο Χάρη Γεωργιάδη και την πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου στη σύνοδο του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Λευκωσία 7 Φεβρουαρίου 2023. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Σύνοδος Πολιτικού Γραφείου Δημοκρατικού Συναγερμού στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Λευκωσία 7 Φεβρουαρίου 2023. ΚΥΠΕ/ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Όνομα:Σύνοδος Πολιτικού Γραφείου ΔΗΣΥ Θέματα:Πολιτική, Εκλογές Ημερομηνία γεγονότος:7/2/2023 00:00 Πηγή προέλευσης:ΚΥΠΕ – Κάτια Χριστοδούλου Credit:ΚΥΠΕ Συγγραφέας:ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Τοποθεσία:ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Κύπρος Διαστάσεις:3000 x 2040 px Πνευματικά δικαιώματα:© 2023 ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ




Ο υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, φαίνεται έτοιμος να κάνει τη δική του υπέρβαση, σχολιάζοντας την έκβαση του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ).

Ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί του ΔΗΣΥ, που είχαν συνηθίσει στις υπουργικές λιμουζίνες και τα προνόμια για δέκα χρόνια, αντιδρούν με παιδαριώδη τρόπο μετά την ήττα του Αβέρωφ Νεοφύτου στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, την περσμένη Κυριακή.

Μέχρι στιγμής, μόνο ένας, ο υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Υπενθυμίζεται ότι, το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ενέκρινε την πρόταση του προέδρου του κόμματος και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για ψήφο κατά βούληση την ερχόμενη Κυριακή, στο δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Ο κ. Πετρίδης, σε ένα πρώτο μήνυμα μετά τη συνεδρία, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τα ακόλουθα:

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη:

Μετά τις εκλογές:

-ο ΔΗΣΥ θα είναι μια έντιμη, σωστή, αξιωματική αντιπολίτευση

-Καμία συναλλαγή / συμμετοχή στην εξουσία

-Αυτοκριτική, κάθαρση & ανασυγκρότηση του ΔΗΣΥ

-οι Συναγερμικοί ελεύθερα αποφασίζουν 2ο γύρο

-Εγώ θα κάνω τη δίκη μου υπέρβαση.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: