¨Κερκίδα” από τους υπουργούς του Αναστασιάδη στον Αβέρωφ, ο οποίος παραμένει τρίτος στις δημοσκοπήσεις: Στόχος τους ο Χριστοδουλίδης…

FILE PHOTO: Στιγμιότυπο από την τελετή παράδοσης του Υπουργείου Εξωτερικών στον νεοδιορισθέντα Υπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη από τον τέως Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, Λευκωσία 11 Ιανουαρίου 2022. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Παρακολουθώ με προσοχή το διακαναλικό Debate και αισθάνομαι πολύ περήφανος για τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών Γιαννάκης Κασουλίδης, μετά την δακρύβρεκτη ομιλία του στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Στο Φιλοξένια της Λευκωσίας.

Ο κ. Κασουλίδης, σημείωσε για τον υποψήφιο της Δεξιάς: Ένας ικανός, έμπειρος και οξυδερκής πολιτικός. Καλή επιτυχία Αβέρωφ μου!

Και μετά, φανταζόμαστε, κύλισε ακόμα έαν δάκρυ στο πρόσωπο του…

Αστεία αντίδραση από τον υπουργό Εξωτερικών, που για ένα χρόνο δεν δείχνει καμία σοβαρότητα, ούτε στο Κυπριακό, ούτε στην αντιμετώπιση του Νίκου Χριστοδουλίδη. Το υπουργείο Εξωτερικών επί Γιαννάκη Κασουλίδη διέδωσε πολλά fake news για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και τη σύζυγό του, και διέρρευσε απόρρητα έγγραφα σε συγκεκριμένη εφημερίδα.

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, που θεωρείται αποτυχημένος, επιτέθηκε και αυτός στον κ. Χριστοδουλίδη.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε μιλήσει στο debate για τις ιδιωτικοποιήσεις και ότι ήταν θιασώτης του ΓεΣΥ.

Ο κ. Πετρίδης συνόδευσε το σχόλιο με ένα ακόμη ψέμα: «Παρακολουθώ το Debate. Μεταξύ άλλων ακούω ότι ο κ. Χριστοδουλίδης ενώ ήταν στην κυβέρνηση είχε άποψη για τις ιδιωτικοποιήσεις, το ΓΕΣΥ κλπ. Ποτέ δεν την άκουσα!», σημείωσε στο Twitter.

Βεβαίως, ο υπουργός Οικονομικών, που δεν διακρίθηκε για τις ικανότητές του, δεν λέει την αλήθεια, σύμφωνα με το Επιτελείο του κ. Χριστοδουλίδη.

Σημειώνουμε ότι με βάσεις δημοσκοπήσεις που “τρέχουν” ο κ. Χριστοδουλίδης είναι πρώτος με ένα ποσοστό της τάξης του 32,7. Ακολουθεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης 22,6% με και τρίτος παραμένει ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 21,7%

Απ’ όλα είχε η τελευταία τηλεμαχία στην Κύπρο: Ρώσοι ολιγάρχες, χρηματοδοτήσεις, Κυπριακό -ο Αβέρωφ κλωτσούσε την μπάλα στην κερκίδα!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: