Βασιλιάς… Ρονάλντο της Σαουδικής Αραβίας: Ζωή ακραίας χλιδής σε 17 σουϊτες ξενοδοχείου ώσπου να βρει σπίτι – παλάτι [photos – video]

To ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει ο Ρονάλντο. Φωτό από τον ιστότοπο του Four Seasons του Ριάντ




Έχει καταλύσει σε μια από τις καλύτερες σουίτες που μπορεί να προσφέρει το Ριάντ σε ένα χάι τεκ ξενοδοχείο όπου ο Ρονάλντο και η οικογένειά του καταλαμβάνει συνολικά 17 πολυτελή δωμάτια μαζί με φίλους του και άνδρες της ασφάλειας.

Ο CR7 δε χρειάζεται να σηκώσει το δάχτυλό του, καθώς κάθε του ανάγκη καλύπτεται μέσα στην πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Four Seasons.

 

Ο σταρ επιθετικός, του οποίου η μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία την περασμένη εβδομάδα τον έκανε υπερ-εκατομμυριούχο, ζει σε ένα κατάλυμα για… Βασιλιά που του προσφέρει την καλύτερη θέα της πρωτεύουσας στο πιο πλούσιο περιβάλλον.

Ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , ο οποίος έχει υπογράψει για τον σύλλογο Al-Nassr της Σαουδικής Pro League ένα πακέτο αξίας άνω των 400 εκατομμυρίων λιρών, μένει στο Kingdom Tower, ένα από τα ψηλότερα κτίρια της χώρας.

Θα παραμείνει στη γιγαντιαία σουίτα για ένα μήνα ενώ η Kingdom σουίτα, μια από τις καλύτερες στο κτίριο των 99 ορόφων, εκτείνεται σε δύο ορόφους.

Το κόστος της σουίτας του ξενοδοχείου δεν αναγράφεται καν στον ιστότοπο του ξενοδοχείου καθώς απαιτεί ιδιωτική κράτηση όπως και η διπλανή «Royal Suite».

Φωτό: FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Αλλά για να έχουμε μία τάξη μεγέθους, η πολύ μικρότερη «Προεδρική Σουίτα» στην μπορεί να γίνει κράτηση μέσω Διαδικτύου απαοτεέι για μια διανυκτέρευση 3.300 λίρες τη βραδιά. (περίπου 3.800 ευρω)

Υπολογίζεται ότι ο λογαριασμός του ξενοδοχείου για τον Ρονάλντο και τη συνοδεία του θα ξεπεράσει τις 250.000 λίρες όταν θα κάνει check out και θα βρει ένα μόνιμο σπίτι για τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τα πέντε παιδιά τους.

Μέχρι τότε μπορούν να απολαύσουν την πιο εντυπωσιακή θέα της πόλης και να απολαύσουν το καλύτερο φαγητό στο πεντάστερο προσωρινό τους σπίτι.

Φωτό: FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Το ξενοδοχείο περιγράφει ως εξής την Kingdom Σουίτα του: «Απολαύστε μια απαράμιλλη θέα στο Ριάντ. Η νεότερη διώροφη σουίτα μας εκτείνεται στον 48ο και τον 50ο όροφο του ξενοδοχείου, με ανισόπεδο σαλόνι, ιδιωτικό γραφείο, τραπεζαρία και αίθουσα πολυμέσων.’

Η «Royal Suite» του προσφέρει λιγότερο χώρο, αλλά με εμβαδόν 2.300 τετρ. ποδών παραμένει μεγαλύτερη από τα περισσότερα διαμερίσματα στη Βρετανία, όπου ο Ρονάλντο έζησε δύο φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για να δειπνήσει ο Πορτογάλος σταρ μπορεί να απολαύσει «τα καλύτερα πιάτα από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, με τα πιο φρέσκα υλικά για παραγγελία».

Φωτό: FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Αλλά αν θέλει να απολαύσει ένα πρωινό ή τα παραδοσιακά πιάτα του ξενοδοχείου που περιλαμβάνουν λαβράκι, κοτολέτες βοδινού και πολλά από τα καλύτερα πιάτα με αρνί και κοτόπουλο από κορυφαίους σεφ, είναι διαθέσιμα στον ποδοσφαιριστή.

Και εννοείται  ότι οι σεφ παρέχουν αποκλειστική υπηρεσία φαγητού στο δωμάτιο για τον Ρονάλντο και την οικογένειά του.

Ζητήθηκε από το προσωπικό να μην ζητήσει selfie με τον σταρ, αλλά αυτός φιλοξενούσε επισκέπτες και τα παιδιά τους και εθεάθη να ευχαριστεί τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου μπαινοβγαίνοντας σε αυτό.

Η Τζορτζίνα με 44 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, βρήκε επίσης το ξενοδοχείο πολύ της αρεσκείας της, καθώς προσφέρει πολυτελή μαγαζιά στην πόρτα της και βρίσκεται σε ένα εμπορικό κέντρο που φιλοξενεί μάρκες όπως η Louis Vuitton έως και Zara στο οποίο και εθεάθη.

Υπάρχουν επίσης γήπεδα τένις, περιποιήσεις μασάζ και σπα με σάουνα και ατμόλουτρο.

Φωτό: FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Ο Ρονάλντο μπορεί να απλαύσει αποκλειστικό δείπνο στη γέφυρα Sky, στην κορυφή του Kingdom Tower, που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Ριάντ.

Το ξενοδοχείο του υποσχέθηκε να αποκλείσει ολόκληρη τη Γέφυρα από το κοινό και να στήσει ένα τραπέζι στο κέντρο της γέφυρας.

Στον ιστότοπό της, το Four Seasons αναφέρει: «Η πιο μαγευτική θέα του Ριάντ είναι όλη δική σας κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού δείπνου για δύο άτομα στο Sky Bridge. Στην κορυφή του Kingdom Centre, όπου βρίσκεται το Four Seasons Hotel Riyadh, η γέφυρα ύψους 300 μέτρων σας προσφέρει μια απαράμιλλη πανοραμική θέα της αστραφτερής πόλης από κάτω.

FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Ενώ ο Ρονάλντο και η οικογένειά του μένουν στο ξενοδοχείο τους, η ομάδα του κάνει έρευνα για να τους βρει ένα μόνιμο σπίτι.

Ο Ρονάλντο και η οικογένειά του είναι πιθανό να ζήσουν σε μια από τις διάσημες γειτονιές της πόλης, όπως το Al Muhammadiyah που είναι γνωστό για τα κορυφαία εστιατόρια του ή το Al Nakheel που είναι δημοφιλές στις οικογένειες λόγω των διεθνών σχολείων του.

FOUR SEASONS HOTEL RIYADH

Και οι δύο περιοχές βρίσκονται κοντά στο στάδιο της Al Nassr στο Mrsool Park, παλαιότερα γνωστό ως King Saud University Stadium, και διαθέτουν μεγάλο αριθμό πολυτελών περιφραγμένων συγκροτημάτων, κατασκευασμένων για κατοίκους της Δύσης.

Πολλά διαθέτουν τις δικές τους πισίνες, νηπιαγωγεία, καταστήματα, κλινικές, γυμναστήρια και εστιατόρια, πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοικοι δεν χρειάζεται να φύγουν σχεδόν ποτέ από εκεί.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Τα πετροδόλαρα ουδείς εμίσησε: Από τον Ριβελίνο στον Ρονάλντο, 45 χρόνια αστέρων που κατέφυγαν στον Κόλπο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: