Το Προεδρικό του Αναστασιάδη εναντίον Μαυρογιάννη και Χριστοδουλίδη: Σύσκεψη υπαλλήλων του κράτους για συντονισμό δυνάμεων υπέρ Αβέρωφ

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας φαίνεται ότι δεν κάνει κουμάντο στο Προεδρικό Μέγαρο. Όχι ότι έκανε και ποτέ τα τελευταία 2-3 χρόνια, όταν έγιναν «εκκαθαρίσεις» των στελεχών που δούλευαν πραγματικά για τον Νίκο Αναστασιάδη, και δεν τον …δούλευαν!

Είτε, λοιπόν, δεν κάνει κουμάντο, είτε έδωσε ο ίδιος την εντολή για αντιμετωπιστούν με όλα τα μέσα οι ανθυποψήφιοι του κ. Νεοφύτου, κύριοι Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης.

Πληροφορούμαι ότι ο κ. Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος εργάζεται και στο Προεδρικό και τον πληρώνουν οι Κύπριοι φορολογούμενοι, και στην «εκστρατεία» εκλογής του Αβέρωφ Νεοφύτου, κάλεσε σε σύσκεψη στελέχη απ’ όλα τα υπουργεία, που επίσης πληρώνονται από τους φορολογούμενους.

Ο σκοπός της σύσκεψης ήταν να οργανωθούν όλα τα υπουργεία και να βγουν «δυνατά» υπέρ του υποψήφιου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ). Ο κ. Δημητρίου παίζει το ρόλο του υπουργού παρά τω Προέδρω στο Προεδρικό, ότι και να σημαίνει ο τίτλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση, που θα την παρουσιάσουν ως συντονισμό των υπουργείων για να προβληθεί το έργο του Προέδρου Αναστασιάδη και άλλες δικαιολογίες, συμμετείχαν οι εξής:

Υπουργείο Άμυνας: Χριστάκης Χατζηχαμπής

Υπουργείο Γεωργίας: Νίκος Πιερής

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Μαρία Τζαμαλη

Υπουργείο Ενέργειας: Κωσταντίνος Δημητρίου

Υπουργείο Εξωτερικών: Δημήτρης Δημητρίου

Υπουργείο Εσωτερικών: Στέλλα Σουρμελή

Υπουργείο Οικονομικών: Μάριος Ζαμπακίδης

Υπουργείο Παιδείας: Μαρίνος Τσάρλεστον

Υπουργείο Μεταφορών: Αντώνης Μυτίδης, Χριστός Παπαμίχαηλ

Υπουργείο Υγείας: Τάσια Γεωργιάδου

Υπουργείο Εργασίας: Όλγα Παπαδήμα

Υπουργείο Πρόνοιας: Μάριλη θεοδούλου

Υπουργείο Τουρισμού: Μιχάλης Χαϊδης

Συντονιστής ήταν ο Νίκος Πιερής

Παραβρέθηκε και η κ. Ισαβέλλα Τύμβιου

Τι δείχνει σήμερα η κυλιόμενη δημοσκόπηση της Καθημερινής και της Symmetron Market Research: Χριστοδουλίδης πρώτος με 10,2 μονάδες μπροστά…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: