Συμπλοκή σε μπαρ του Ρεθύμνου: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε θαμώνα που του επιτέθηκε με μαχαίρι




Μία άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29 Ιανουαρίου) στο Ρέθυμνο κινητοποιώντας τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν σε μπαρ του Ρεθύμνου μια παρέα ατόμων άρχισε να καυγαδίζει. Στο ίδιο μπαρ βρίσκοταν και ως πελάτης ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας. Όταν πήγε ο αστυνομικός να τους χωρίσει ο ένας νεαρός από την παρέα φέρεται να απείλησε και να τραυμάτισε τον αστυνομικό με μαχαίρι.

Τότε ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του νεαρού με τη σφαίρα να βρίσκει τον 25χρονο στη κοιλιά και στο πόδι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τόσο τον αστυνομικό όσο και τον 25χρονο και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Και οι δύο, ευτυχώς, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί κλήθηκαν στο σημείο της συμπλοκής και άρχισαν να συλλέγουν υλικό και στοιχεία για να διαλευκάνουν την υπόθεση. Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τα τρία αδέρφια, που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο, όσο και τον 32χρονο συνάδελφό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στους νεαρούς βρήκαν πάνω τους τρία μαχαίρια.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Μνημείο ελαφρότητας η κατάθεση – μύθευμα της… φιλάνθρωπης Μπαϊντά: Ναι, ξέχασα πέθανε και ένα κοριτσάκι που λέγεται Μαρία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: