Ο Νίκος Χριστοδουλίδης συζήτησε την επέκταση των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου: Οι απαντήσεις που έδωσε στο Σίγμα

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Επίσκεψη στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποίησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκε με την ηγεσία της Hermes Airports, αλλά και τις διευθύνσεις και το προσωπικό των διαφόρων υπηρεσιών και τμημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, το Τμήμα Τελωνείων, όπου και έκοψε τη βασιλόπιττα για το προσωπικό του Τμήματος, τον Μετεωρολογικό Σταθμό, τον Πύργο Ελέγχου, την Υπηρεσία Ασφάλειας και όλα τα τμήματα παροχής υπηρεσιών εδάφους.

Στη συνάντηση με την ηγεσία της Hermes Airports συζητήθηκε το θέμα της επέκτασης, τόσο του αεροδρομίου Λάρνακας, όσο και της Πάφου.

Στις συναντήσεις με τις διάφορες υπηρεσίες που στεγάζονται στο αεροδρόμιο συζητήθηκαν τα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε τμήμα, το κυριότερο των οποίων είναι αυτό της στελέχωσης προς περαιτέρω ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Στην εκπομπή Χωρίς Περιστροφές και τον Γιάννη Καρεκλά, φιλοξενήθηκε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να απαντήσει σε θέματα που αφορούν τις επικρίσεις για συμμαχίες με τα κόμματα που τον στηρίζουν, το αδιέξοδο στο Κυπριακό και η συνταγή για άρση του, η διαφθορά και η οικονομία .

Αρχικά, κληθείς να απαντήσει τι τον απασχολεί από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ θετικά και τις βλέπει με αισιοδοξία αλλά δεν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ ΕΔΩ

Ο Χριστοδουλίδης απέναντι στον Καρεκλά: Απαντά για όλα, ακόμα και για τον εκβιασμό του Ανδρέα Βγενόπουλου στον Αναστασιάδη (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: