Ο Νικόλας Παπαδόπουλος δίνει στεγνά τον Αβέρωφ: Του πρότεινε τα μισά υπουργεία αν τον υποστήριζε στις προεδρικές εκλογές

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την προεδρία Νίκο Χριστοδουλίδη, Φωτογραφία via ΔΗΚΟ




Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ), Νικόλας Παπαδόπουλος επιμένει ότι ο προεδρικός υποψήφιος και πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου του πρότεινε τα μισά υπουργεία σε ανεπίσημες επαφές που είχαν οι δύο πολιτικοί Αρχηγοί πριν το ΔΗΚΟ καταλήξει στην επιλογή του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του καναλιού Omega (Άντρη Θρασυβούλου), ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, κλήθηκε ν’ απαντήσει σχετικά με τη δήλωση του ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ του είχε προτείνει σε ανεπίσημες επαφές που είχαν, τα μισά υπουργεία της Κυβέρνησης, με αντάλλαγμα τη στήριξη του στις προεδρικές εκλογές.

Για πρώτη φορά, ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε πως υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στην ανεπίσημη συζήτηση που είχε γίνει προκαλώντας μάλιστα τον Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «ο κ. Νεοφύτου δεν το έχει διαψεύσει. Αν το διαψεύσει, θα απαντήσω», για το πρόσωπο.

«Ο ίδιος μας πρότεινε να έχουμε μια συνεργασία. Μα υπήρχε και τρίτο πρόσωπο μπροστά όταν το είπε. Αν χρειαστεί θα το αναφέρω. Τρίτο πρόσωπο που ήταν μπροστά όταν έκανε την πρόταση.

Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι μόνο στο δικό μου κόμμα που έκανε την ίδια πρόταση», ανέφερε, επιμένοντας πως «η πρόταση έγινε.

Το ΔΗΚΟ ακολούθησε τις δικές του διαδικασίες για να καταλήξουμε στις δικές μας αποφάσεις και μέσα από τον εσωκομματικό διάλογο που αναπτύξαμε η δική μας απόφαση ήταν λαμβάνοντας υπόψη μας όλα αυτά τα δεδομένα να καταλήξουμε στη στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη».

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΔΗΣΥ

Νέα επίθεση κάνει το ΔΗΣΥ και συγκεκριμένα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, στον Νικόλα Παπαδόπουλο και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, μετά τους αρνητικούς αριθμούς που λαμβάνουν από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που κάνουν.

Στη δήλωσή του αναφέρει:

Σε αυτές τις εκλογές συμβαίνει κάτι παράδοξο. Ακόμη και οι πολιτικοί αντίπαλοι θεωρούν ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρέπει να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ότι η σταθερότητα, η ασφάλεια της χώρας προϋποθέτει την παρουσία του Δημοκρατικού Συναγερμού στη διακυβέρνηση.

Αυτό λέμε και εμείς αλλά μόνο με την εκλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί πράγματι να διασφαλιστεί η σταθερότητα, αυτή η θετική προοπτική με την παρουσία πράγματι του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ούτε οι προσβλητικές πράγματι αναφορές-καλέσματα του κ. Χριστοδουλίδη σε στελέχη δήθεν του Δημοκρατικού Συναγερμού για συμμετοχή σε δική του κυβέρνηση πείθουν, ούτε βεβαίως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά που για μήνες συνομιλούσε με το ΑΚΕΛ προκείμενου να τα βρουν, θυμήθηκε σήμερα να απευθυνθεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Το δικό μας κάλεσμα είναι προς όλους τους πολίτες, κυρίως τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού, να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου που είναι η μόνη που διασφαλίζει τη συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας μας.

Συσκέψεις κορυφής στη Λευκωσία για το κυπριακό φυσικό αέριο με όλους τους κολοσσούς: Με Eni, Total, Qatar Energy και ExxonMobil

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: