Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας προβλέπει ότι ο Πούτιν θα πεθάνει σύντομα: Θα χτυπάμε όλο και πιο βαθιά στη Ρωσία [βίντεο]

FILE PHOTO: Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας Κίρλο Μπουντάνοφ Screenshot via YouTube ABC




Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας Κίρλο Μπουντάνοφ σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC προέβλεψε ότι ο πρόεδρος Πούτιν θα πεθάνει σύντομα, επικαλούμενος πηγές των υπηρεσιών του μέσα στο Κρεμλίνο.

Όπως σημείωσε απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις κατά την πεποίθησή του ο Πούτιν πάσχει από καρκίνο χωρίς φυσικά να εκφράσει τη βεβαιότητά του για αυτό.

Κατά τα λοιπά στη διάρκεια της ολιγόλεπτης συνέντευξης ο Κίρλο Μπουντάνοφ ρωτήθηκε για τα χτυπήματα των τελευταίων ημερών κατά των ρωσικών δυνάμεων τόσο στα κατεχόμενα εδάφη στην Ουκρανία όσο και μέσα σε ρωσικό έδαφος.

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, απάντησε: Μετά το τέλος του πολέμου συμπλήρωσε.

Πάντως στη συνέχεια είπε: «είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά τα γεγονότα». Στο ερώτημα, αν κάτι τέτοιο θα συμβεί και στο μέλλον, απάντησε λέγοντας «Ναι, νομίζω».

Πού, ήταν η επόμενη ερώτηση; «Στα βάθη της επικράτειας της Ρωσίας;»

«Όλο και πιο βαθιά, πιο βαθιά» απάντησε ο Μπουντάνοφ.

Και στην Κρίμαία;

Η Κριμαία είναι Ουκρανικό έδαφος, μπορούμε να χρησιμοποιούμε ότι όπλα θέλουμε, απάντησε ο Μπουντάνοφ.

Και όταν τέλος ρωτήθηκε για το τέλος του πολέμου ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών απάντησε: Θα νικήσουμε μέσα στο 2023.

Tα… κινητά των Ρώσων στρατιωτών κατηγορεί για το στραπάτσο στη Μακίιβκα η Μόσχα που ομολογεί ταπεινωμένη: «οι ένοχοι αξιωματικοί θα τιμωρηθούν»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: