Οι Σαουδάραβες θέλουν το… αδύνατο: Δίνουν 280 εκατ. το χρόνο στον Μέσι για να παίξει με τον Ρονάλντο – Επί τόπου ο πατέρας του, το συζητάει

File Photo: Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσσι, Photo via Facebook




Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται -σύμφωνα με πληροφορίες της The New Arab- στη Σαουδική Αραβία για να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες της Αλ Χιλάλ το ενδεχόμενο να υπογράψει ο γιος του συμβόλαιο 277.000.000 ευρώ και να φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 200.000.000 ευρώ με την Αλ Νασρ, ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Η μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ, φαίνεται πως θέλει να απαντήσει στην μεγάλη της αντίπαλο υπογράφοντας τον Λιονέλ Μέσι.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού σούπερ-σταρ με την Παρί Σεν-Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους ιδιοκτήτες της Αλ Χιλάλ να είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, προσφέροντας στον παγκόσμιο πρωταθλητή συμβόλαιο αξίας 277.000.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 80.000.000 περισσότερα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Παρί Σεν-Ζερμέν και ο Λιονέλ Μέσι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Ο Νασίρ Αλ-Ατίγια, συγγενής του Εμίρη του Κατάρ, δήλωσε: «Η επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι μετά την Παρί Σεν-Ζερμέν θα βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία».

Πηγή Dailymail

Australian Open: Στο πάνω μέρος του ταμπλό η Σάκκαρη, κληρώθηκε με την Κινέζα Γιουάν – Με τον Γάλλο Αλίς παίζει ο Τσιτσιπάς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: