“Οι επιλογές είναι ανάμεσα σε κακέκτυπα αντίγραφα της απερχόμενης κυβέρνησης και εμένα”, λέει ο Μαυρογιάννης: “Το 2023 θα είναι η χρονιά της αλλαγής”

Ο προεδρικός υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης με την κόρη του. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Η εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας, τελέστηκε σήμερα από τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Στην εκδήλωση που διεξήχθη για την υποδοχή του νέου έτους, στα Γραφεία του Εκλογικού Επιτελείου, συμμετείχαν προσωπικότητες και οργανωμένα σύνολα, τα οποία υποστηρίζουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη και συμπαράστασή τους, ευχήθηκε σε λίγες εβδομάδες όπως γιορτάσουμε τη νίκη της προοδευτικής αλλαγής.

«Οι επιλογές είναι ανάμεσα σε δύο διεκδικητές-κακέκτυπων αντιγράφων της απερχόμενης κυβέρνησης και της δικής μας υποψηφιότητας. Της μόνης που δίνει αφενός ελπίδα για την επίλυση του Κυπριακού και αφετέρου για να τα πάει ο τόπος μας καλύτερα και να ανέβει πιο ψηλά», τόνισε.

Κλείνοντας υπογράμμισε πως, αυτό που χρειάζεται για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, είναι ενσυναίσθηση, πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα. «Στοιχεία τα οποία διαθέτουμε», σημείωσε.

  • Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ανδρέα Μαυρογιάννη: «Ας είναι το 2023 η χρονιά της αλλαγής»

Ας είναι το 2023 η χρονιά της αλλαγής. Η χρονιά που θα φέρει μαζί της την ελπίδα. Που θα μας φέρει πιο κοντά στα όνειρα μας. Η χρονιά που θα γίνει η Κύπρος η πατρίδα που θέλουμε. Ένας τόπος όπου οι άνθρωποι θα ζουν με αξιοπρέπεια, μια πατρίδα ειρηνική και ευημερούσα και οι νέοι μας θα κτίζουν τον κόσμο του αύριο.

Καλή Χρονιά σε όλους. Με υγεία, Αγάπη και Αλληλεγγύη.

Ο Χριστοδουλίδης απέναντι στον Καρεκλά: Απαντά για όλα, ακόμα και για τον εκβιασμό του Ανδρέα Βγενόπουλου στον Αναστασιάδη (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: