H σύγχρονη εποχή της ανάγνωσης: Eφαρμογή για διάβασμα και ακρόαση βιβλίων με 600.000 τίτλους σε οχτώ γλώσσες

Φωτογραφία από Felix Lichtenfeld από το Pixabay




Η εφαρμογή Storytel, μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες ροής στον κόσμο για ηχητικά και ψηφιακά βιβλία, προσφέρει στους συνδρομητές 600.000 βιβλία για ανάγνωση και ακρόαση χωρίς περιορισμούς στα εβραϊκά, αγγλικά, ρωσικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά και πολωνικά.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους λάτρεις των βιβλίων να τα ακούν καθ’ οδόν προς τη δουλειά, στις διακοπές, κατά τη διάρκεια του αθλητισμού ή στο σπίτι και να απολαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα βιβλίων χωρίς όρια στην τιμή.

Η Storytel δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 25 αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Σουηδίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών και των ΗΠΑ, ενώ τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Τα δικαιώματα

Κεντρικό μέρος της δραστηριότητάς της περιλαμβάνει το εκδοτικό τμήμα, Storyside, το οποίο είναι υπεύθυνο για την απόκτηση δικαιωμάτων ηχογράφησης βιβλίων και την παραγωγή τους για ηχογράφηση.

Τα περισσότερα εβραϊκά ηχητικά βιβλία κυκλοφορούν αποκλειστικά στη Storytel, μεταξύ των οποίων τα βιβλία των Yuval Noah Harari, Meir Shalev, David Grossman, Dorit Rabinian, A. B. Yehoshua, Noa Yadlin κ.λπ.

Στα διεθνή μπεστ σέλερ που έχουν μεταφραστεί στα εβραϊκά περιλαμβάνονται βιβλία των Margaret Atwood, Salman Rushdie, Eckhart Toll και πολλών άλλων.

Τα βιβλία ηχογραφήθηκαν στα στούντιο της εταιρείας στο Ισραήλ από κορυφαίους αφηγητές και ηθοποιούς, και μερικές φορές ακόμη και από τους ίδιους τους συγγραφείς.

Επίσης, η Storytel παράγει πρωτότυπο περιεχόμενο με την ετικέτα Storytel Original, με έργα γραμμένα ειδικά για την πλατφόρμα.

Τα Storytel Originals γράφονται από την αρχή με στόχο να διαβαστούν και να ακουστούν.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη μουσικής συνοδείας και ηχητικών εφέ μαζί με κορυφαίους αφηγητές που προσθέτουν τις μοναδικές φωνές τους για να ζωντανέψουν τους χαρακτήρες.

Μετά το Covid, μετάβαση στα ακουστικά βιβλία

Ο Motti Lipman, διευθυντής των δραστηριοτήτων της Storytel στο Ισραήλ, δήλωσε ότι η διεθνής βιομηχανία του βιβλίου έχει υποστεί πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια.

Τα ακουστικά βιβλία και τα ψηφιακά βιβλία υπάρχουν εδώ και χρόνια, αλλά απευθύνονταν κυρίως σε συγκεκριμένους καταναλωτές.

Τώρα, μετά το COVID-19, η Storytel αναγνωρίζει τη μετάβαση πολλών στην κατανάλωση βιβλίων μέσω ψηφιακής ακρόασης ή ανάγνωσης.

Ο Lipman πρόσθεσε ότι υπάρχει μια νέα γενιά τεχνολογικών αναγνωστών που καταναλώνουν απεριόριστο περιεχόμενο μουσικής και βίντεο μέσω υπηρεσιών streaming.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η τοπική αγορά βιβλίων εκτέθηκε σε μια παγκόσμια πλατφόρμα με κατάλογο περισσότερων από μισό εκατομμύριο τίτλων, η οποία προσφέρει την απόλυτη εφαρμογή για ανάγνωση και ακρόαση σε μια μεγάλη ποικιλία γλωσσών.

Η μοναδικότητα της Storytel είναι ότι οι καταναλωτές μπορούν να ακούν και να διαβάζουν χωρίς περιορισμούς, ενώ η μετάβαση από την ανάγνωση στην ακρόαση και πίσω στην ανάγνωση γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού κατά τη χρήση του βιβλίου.

Ο Lipman πρόσθεσε ότι η Storytel είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει βιβλία σε δύο συγχρονισμένες μορφές.

Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζει κανείς ένα μόνο βιβλίο για να διαβάσει και ένα μόνο βιβλίο για να ακούσει. Υπάρχει μια συνδρομή σε ψηφιακά βιβλία για ανάγνωση και ακρόαση χωρίς περιορισμό.

Επίσης, ο Ισραηλινός καταναλωτής μπορεί να ακούσει περιεχόμενο σε ξένες γλώσσες ως μέρος της μηνιαίας συνδρομής.

Η Storytel είναι στην ευχάριστη θέση να είναι η κορυφαία λύση για τους Ισραηλινούς καταναλωτές.

ΠΗΓΗ: jpost.com

H προγιαγιά μου η Ποκαχόντας: O διάσημος ηθοποιός Εντουαρντ Νόρτον βρήκε από που κρατάει η σκούφια του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: