Φοβερές αντιδράσεις στον ΔΗΣΥ για τις αποβολές: Nτροπή σας, απέβαλαν αυτόν που ήταν αιτία να δημιουργηθεί το κόμμα

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Δημοκρατικού Συναγερμού να διαγράψει από το μητρώο του κόμματος όσους εξέφρασαν τη στήριξη τους στην υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη. Φωτογραφία OMEGA TV




Η ενεργοποίηση της απόφασης του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ για να τεθούν εκτός μητρώου του κόμματος ο ίδιος αλλά και μέλη που υποστήριξαν την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη προκαλεί αντιδράσεις.

Ορισμένα μέλη που τίθενται εκτός μητρώου συνδέονται με την ιστορία του κόμματος.

Ένας απ’ αυτούς είναι ο Αντρέας Τσαγγαρίδης ο οποίος σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Δώστε συγχαρητήρια σ’ αυτούς που απέβαλαν τους 30 Συναγερμικούς μεταξύ αυτών και τον Ανδρέα Τσαγγαρίδη. Τον άνθρωπο που ήταν η αιτία να δημιουργηθεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός».

Έκανε λόγο ότι κανένας από το κόμμα δεν ήρθε να του συμπαρασταθεί και ότι δεν πήρε «καρφίτσα» από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

«Αν γράψω ένα βιβλίο και γράψω γεγονότα και αλήθειες θα γίνει σεισμός, όπως αυτόν που προκάλεσαν οι κύριοι και κυρίες του ΔΗΣΥ τώρα», αναφέρει στην ανάρτηση του.

Ο αντιδήμαρχος Έγκωμης Γιάννος Ιωάννου σε ανάρτηση του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Ο ΔΗΣΥ δεν ιδρύθηκε για να υπηρετεί πρόσωπα ούτε για να συμπεριφέρεται ως απολυταρχικό κόμμα επιβολής με τη βία αποφάσεων που όταν παίρνονταν από τα ποδηγετούμενα όργανα γνώριζαν όλοι ότι ήσαν αποφάσεις καταστροφικές και χωρίς καμία προοπτική.. αποφάσεις που σμικρύνουν τη παράταξη και τη οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ που από κυρίαρχος έγινε ουραγός της Ελληνικής πολιτικής…»

Δείτε την ανάρτηση του κ. Τσαγγαρίδη:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ. ΔΩΣΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ 30 ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ 1976 ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΣΙΗ ΚΑΙ ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ, ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΡΠΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΝΤΕΚΤΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ.

 

ΠΗΓΕ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ, 3Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1976 ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΑΙΤΗΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΜΕΝΕ.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ Η ΩΡΑ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΗ Ο ΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, ΜΟΥ ΕΞΕΙΓΗ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ, ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΗ:

“ΑΝΤΡΙΚΚΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΒΑΛΤΧΑΙΜ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΗΣ ΤΟΥΣ 8 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ. ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΑΝΔΡΙΚΚΟ (ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕ) ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 1976. ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΟΙ 8 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ 5 ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΟ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΙΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΟΤΤΟΣ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝ ΛΟΙΖΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ. ΕΓΕΙΝΑΝ ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΖΗΤΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:
“ΑΝΔΡΙΚΚΟ ΞΕΚΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ”. ΚΑΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΟΙ 3 ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΒΜW ΑΣΠΡΟ, ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΜΑΚ. ΚΑΡΠΗ, ΔΗΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΚ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΣΩ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.
ΣΤΟ ΜΕΣΩ Ο ΚΛΗΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΓΩ. ΠΙΣΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ. ΚΑΠΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΩΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΓΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΣΧΕΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1976, ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΑΦΕΘΗΚΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΕΙΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ.

ΤΟ 1981 ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΣΩ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΣΕΩΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ. ΕΚΛΕΓΟΜΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ. ΑΠΕΝΑΤΕΣΤΗΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ, ΕΛΕΙΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΩΝ. ΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ. ΟΠΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΗ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΗ ΝΑ ΔΗ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΗ.
ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΣΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΩ ΑΛΩΝΙΖΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΓΕΙΝΗ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΣΥ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑ.

ΟΜΩΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΣΥ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΛΗΣΕ Ο ΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΣΗ, ΠΩΣ ΕΥΡΕΘΕΙΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ; ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΘΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ:

“ΕΜΕΝΑΝ ΕΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. ΕΒΑΣΤΑ ΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΟΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΗ ΑΠ ΕΚΕΙ ΑΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ”
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΥΣ Η ΚΑΠΙΕΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΔΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗ.

ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΕ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΜΑΤΕ Σ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΜΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΣΑΤΕ.
Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ!!!

  • Εκτός μητρώου βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Εγκωμης Γιάννης Ιωάννου.

Σε ανάρτηση του έγραψε «τα όσα έζησα και δεν θα ζήσετε ποτέ σας…αυτά δεν μπορείτε ούτε να σβησετε αλλά ούτε και να διαγράψετε».

Δείτε την ανάρτηση του:

Εκτός μητρώου…τη καρδιά και τη ψυχή μου..τη ιστορία μου και τους αγώνες μου…τα κοινά βιώματα και η προάσπιση αρχών και αξιών με ανιδιοτελείς φίλους και συναγωνιστές.. τη ιστορία που διέγραψα με αγνούς Ελληνολατρες στους δρόμους και τα λαγκάδια αγωνιζόμενος για να καταστήσουμε τη ΦΠΚ Πρωτοπορία πρώτη φοιτητική δύναμη με προσωπικό και οικονομικό κόστος όπως και πολλοί άλλοι μαζί μου…τα όσα έζησα και δεν θα ζήσετε ποτέ σας…αυτά δεν μπορείτε ούτε να σβησετε αλλά ούτε και να διαγράψετε…

Μέχρι τη τελευταία μας πνοή θα μαχόμαστε για τη αξιοπρέπεια της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Γλαύκος Κληρίδης για να υπηρετεί το τόπο με εντιμότητα και προσήλωση σε ιδανικά που πολλοί από εσάς δυστυχώς είτε δεν γνωρίζετε είτε τα έχετε προ πολλού διαγράψει με τη ίδια ευκολία που θα ανοίξετε ένα μητρώο για να σβησετε κάποια ονόματα που βρίσκονται στους υποστηρίζοντες όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων αν σας λέει κάτι αυτό..

Ο ΔΗΣΥ δεν ιδρύθηκε για να υπηρετεί πρόσωπα ούτε για να συμπεριφέρεται ως απολυταρχικό κόμμα επιβολής με τη βία αποφάσεων που όταν παίρνονταν από τα ποδηγετουμενα όργανα γνώριζαν όλοι ότι ήσαν αποφάσεις καταστροφικές και χωρίς καμμία προοπτική..αποφάσεις που σμικρύνουν τη παράταξη και τη οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ που από κυρίαρχος έγινε ουραγός της Ελληνικής πολιτικής…

Αρνούμαι να συμβιβαστώ με ετσιθελισμους και επιλογές που μας οδηγούν σε συντριπτικές ήττες…

Τιμή και δόξα στο μεγάλο Εθνάρχη μας Γλαύκο Κληρίδη.. Ζητω η ΝΕΔΗΣΥ. .Ζητω η ΦΠΚ Πρωτοπορία…

Διώξτε μας από τα μητρώα εσείς που εμείς σας πιάσαμε από το χεράκι και κάνατε τα πρώτα σας πολιτικά βήματα και τα άλματα σε θώκους και αξιώματα με τη δίκη μας στήριξη και καθοδήγηση….

Πάλι θα μας θέλετε…γιατί κατά βάθος γνωρίζετε ότι οι τελευταίοι που θα φύγουν και κρατούν και τα κλειδιά για να κλείσουν και τη πόρτα είμαστε εμείς…

Και ακόμη γνωρίζετε ότι δεν είμαστε μόνοι….είμαστε δεκάδες χιλιάδες αγνοί Συναγερμικοι…η συντριπτική πλειοψηφία των ιδρυτικών στελεχών της ΝΕΔΗΣΥ και της Πρωτοπορία…

Στην τελική ευθεία για τις προεδρικές εκλογές της Κύπρου 14 υποψήφιοι: Oι επιδιώξεις και τα μηνύματά τους προς τους ψηφοφόρους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: