Εστάλησαν μηνύματα προς όλους με πρωτοφανή παλμό και ενθουσιασμό: Μήνυμα ισχυρής λαϊκής εντολής στον Νίκο Χριστοδουλίδη

FILE PHOTO: Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στη συγκέντρωση της Λευκωσία. Φωτογραφία από το Επιτελείο του




Της ΛΟΡΙΑΣ ΜΑΡΚΙΔΗ*

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, οι χιλιάδες πολίτες απ´ όλο το φάσμα της κοινωνίας του τόπου που συνέρρευσαν στο χώρο της κρατικής έκθεσης για να συμμετάσχουν στην τελική Παγκύπρια συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψήφιου Νίκου Χριστοδουλίδη έστειλαν σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση με πρωτοφανή παλμό και ενθουσιασμό.

Μήνυμα ισχυρής λαϊκής εντολής στον Χριστοδουλίδη για διακυβέρνηση της Κύπρου μας. Οι πολίτες επιλέγουν και εμπιστεύονται ένα νέο σύγχρονο πολιτικό με όραμα και ξεκάθαρες πολιτικές προτάσεις. Ένα έμπειρο πολιτικό με γνώση και διασυνδέσεις με πολιτικές προσωπικότητες στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Έστειλαν οι πολίτες το μήνυμα ότι ο ανεξάρτητος υποψήφιος εμπνέει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον με το λαό ενωμένο ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων και πεποιθήσεων.

Με μια κυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής που θα κάνει την πατρίδα μας περήφανη στη γειτονιά μας και τον κόσμο. Γιατί οι καιροί είναι χαλεποί, ο εχθρός βρίσκεται εντός των τειχών, και απαιτείται εθνική ομοψυχία για αντιμετώπιση του.

  • Οι πολίτες έχουν απορρίψει το τοξικό κλίμα που διάφοροι δημιουργούν για να επιτύχουν συσπειρώσεις. Η κοινωνία των πολιτών έχει γυρίσει την πλάτη στην παρελθοντολογία, τη λασπολογία και τις φρούδες υποσχέσεις. Έχει επιλέξει τον Χριστοδουλίδη που θα οδηγήσει τον τόπο μας σε μια νέα πολιτική εποχή.

Αυτόν που έχει ακούσει την κοινωνία και τα προβλήματά της, έχει αγκαλιάσει τους νέους και βιώσει τις ανησυχίες τους, τους ηλικιωμένους και τις γυναίκες, τους πρόσφυγες, τους εργοδότες και τους εργαζομένους. Κι άλλες ομάδες του πληθυσμού.

Και τότε διαμόρφωσε το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης, τις θέσεις και τις πολιτικές του. Πολιτικές που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό, τη διαφάνεια, την ανάπτυξη της οικονομίας.

Η κοινωνία των πολιτών στηρίζει το στόχο του για σύντομη επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για εξεύρεση λύσης στο εθνικό μας θέμα και την διεκδικητική πολιτική του Ν. Χριστοδουλίδη για εξασφάλιση των δικαίων του λαού.
Οι πολίτες έχουν δηλώσει “παρών” στην πρόκληση να γραφεί νέα σελίδα στις δέλτους της ιστορίας της Κύπρου.

*Λόρια Μαρκίδη
Πρώην πρέσβης στην Κίνα κ.α.

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Η άποψη του καθηγητή για τον Νίκο Χριστοδουλίδη: Πολιτική επανάσταση η υποψηφιότητα του, να ηγηθεί με κύρος και συνέπεια…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: