Ένα βίντεο με τον Αβέρωφ Νεοφύτου δείχνει τον απόλυτο πανικό του: Το ειρωνικό μειδίασμα του Χάρη Γεωργιάδη, που τον κοροϊδεύει…

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Μετά τη δημοσίευση της δημοσκόπησης της Καθημερινής, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι πιο πανικόβλητος παρά ποτέ.

Η νέα δημοσκόπηση τον δείχνει να υποχωρεί στην τρίτη θέση και να χάνει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή: Ο προεδρικός υποψήφιος Νίκος Χριστοδουλίδης προηγείται κανονικά και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο (με (32,4%), που είνα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης (με 21.1%). Ο υποψήφιος που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ, προηγείται με μία μονάδα του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου (λαμβάνει 20,5%).

Η δημοσκόπηση της Καθημερινής, δείχνει ότι ο κ. Χριστοδουλίδης κερδίζει και τους δύο αντιπάλους του στον δεύτερο γύρο. Ενώ λαμβάνει την υποστήριξη πέραν του 30% των Συναγερμικών, που εγκαταλείπουν τον κ. Νεοφύτου.

Πάντα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση: Ο Νεοφύτου εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ, που κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ ταυτόχρονα τα χρονικά αποθέματα εξαντλούνται. Επιπλέον, οι εισροές από άλλους χώρους είναι ελάχιστες και δεν προσθέτουν αξία στην εκλογική επιρροή του.

Αντίθετα ο Χριστοδουλίδης παγιώνει μια απόσταση ασφάλειας από τους αντιπάλους και πρόσθετα η εικόνα του εξακολουθεί να κατακλύζεται από θετικό πρόσημο, τόσο στη δημοτικότητα όσο και στα συναισθήματα.

Το βίντεο που δημοσιεύουμε είναι αποκαλύπτικό. Ο κ. Νεοφύτου παρακαλεί τα στελέχη του κομματος, που φαίνονται να είναι ως τους θλιμμένους συγγενείς, να κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να πείσουν τα μέλη του ΔΗΣΥ να τον ψηφίσουν.

Είναι αγωνιώδης η προσπάθεια του. Στο τέλος του βίντεο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, που εύχεται να χάσει ο κ. Νεοφύτου για να τον διαδεχθεί, σκάει ένα ειρωνικό χαμόγελο ακούγοντας τα παρακάλια του κ. Αβέρωφ.

Ο Χριστοδουλίδης κρατά την πρώτη θέση με διαφορά 11 μονάδων στη νέα δημοσκόπηση της Καθημερινής: Ο Μαυρογιάννης πέρασε τον Αβέρωφ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: