Αιχμές Κατσουρίδη κατά Νεοφύτου-Αναστασιάδη: Θεσμική παραβίαση η παρουσία του Yπουργικού Συμβουλίου πίσω από έναν υποψήφιο

O Νίκος Κατσουρίδης, photo via Αctive radio




Έχει ισοπεδωθεί η σχέση κόμματος και εκτελεστικής εξουσίας, δήλωσε στον ACTIVE ο Νίκος Κατσουρίδης μετά την υποβολή υποψηφιοτήτων.

Έκανε λόγο για σαφέστατη θεσμική παραβίαση, επικρίνοντας την παρουσία του Yπουργικού Συμβουλίου και της προεδρεύουσας της Δημοκρατίας που παρατάχθηκαν πίσω από ένα υποψήφιο.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι πρόεδρος όλων των πολιτών και διερωτώμαι γιατί σκέφτηκαν κάποιοι ότι θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Η ταύτιση εκτελεστικής εξουσίας και κομματικής παράταξης, δεν είναι δεοντολογικά και θεσμικά ορθή» σημείωσε ο κ. Κατσουρίδης.

Δεν κερδίζονται, είπε, οι εντυπώσεις μέσω των 100 που προτείνουν τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, εξηγώντας ότι, αν ήταν 10-11 οι προτείνοντες θα άφηναν καλύτερες εντυπώσεις αφού μέχρι την επόμενη μέρα ουδείς θα θυμάται τους 100.

Κάποιοι υποψήφιοι, συμπλήρωσε ο κ. Κατσουρίδης, προβλήθηκαν περισσότερο καθώς δηλώσεις έκαναν και οι συνοδοί τους, ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο αφού μίλησαν ελάχιστα. «Χρόνο με το χρόνο εισέρχεται η Αμερικάνικη τεχνική στην επικοινωνία, όπως το σκυλάκι του κ. Δημητριάδη, η παρουσία οικογενειών και άλλες επικοινωνιακές τακτικές που στόχο έχουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις».

Εκτός απροόπτου θα έχουμε μετά τις εκλογές νέες πολιτικές δυνάμεις, ανέφερε ο κ. Κατσουρίδης, κάτι το οποίο όπως είπε, θα ρυθμίσει η διαδικασία των εκλογών. Είναι λάθος σημείωσε, να κρίνουν με βάση την εμπειρία του παρελθόντος που δεν πέτυχαν κάποιες δυνάμεις που δημιουργήθηκαν από αποχωρήσεις από μεγάλα κόμματα.

Με πληροφορίες από Φιλελεύθερος

Με 51 γυναίκες και 49 άνδρες η υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: